Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

Cine este Florin Dumitrescu

Ce studii are Florin Dumitrescu

A devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, dar a cunoscut succesul și în alt domeniu. Cine este Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai talentați bucătari din România, iar de mai mulți ani face senzație în show-urile culinare alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Iată cum s-a făcut remarcat chef Florin Dumitrescu și ce a făcut înainte de a apărea la TV.

Florin Dumitrescu s-a născut la 1 august 1987 în București, iar în anul 2014 s-a căsătorit cu partenera sa, Cristina Sima, cu care are doi copii.

Acesta a făcut o școală cu profil sportiv, apoi s-a axat pe polo, jucând pentru echipa Steaua București. Adolescența a petrecut-o în bazinul cu apă.

Cine este Florin Dumitrescu

Ca portar al echipei, Florin Dumitrescu a reușit să dobândească titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5. Avea doar 15 ani la momentul respectiv. A devenit de câteva ori campion național și municipal, însă a decis să renunțe la sport pentru bucătărie.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IRINA FODOR, prezentatoarea emisiunii "Chefi fără limite"

Florin Dumitrescu a facut sport de performanta
Florin Dumitrescu in copilarie[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a renunţat la cariera de sportiv pentru cea de bucătar

Totuși, pasiunea pentru bucătărie l-a făcut să renunțe la polo și astfel a decis să își construiască o carieră ca bucătar, așa că a lăsat studiile pe un loc secund, Florin Dumitrescu neavând studii universitare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

„Am căutat să am siguranța carierei, așa că am ales bucătăria în detrimentul sportului. Pe la 18 ani eram responsabil de o bucătărie, cu angajaţi şi cu tot ce se întâmpla în ea. Pasiunea am început să o descopăr în timp ce lucrăm deja. Bucătăria a fost o dorinţă de carieră, am vrut să am un loc de muncă”, a dezvăluit Florin Dumitrescu în cadrul unui interviu.

Chef Florin Dumitrescu restaurant

La vârsta de 14 ani, Florin Dumitrescu a descoperit pasiunea pentru bucătărie, după ce a fost impresionat de o emisiune TV, în care un chef italian a pregătit o farfurie spectaculoasă. Având suportul familiei, s-a angajat ca ajutor la un restaurant din București, unde câștiga doar 100 de dolari pe lună.

„Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui', a declarat Florin Dumitrescu pentru Adevărul. În 2007, a decis să plece în Italia, pentru a se perfecționa în arta gastronomiei, iar în ultimii ani a scos și mai multe cărți de rețete.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, copilărie, de ce nu s-a însurat

chef florin dumitrescu retete
Florin Dumitrescu a lansat mai multe carti de retete[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: DESCOPERĂ: Dieta lui chef Florin Dumitrescu. Slăbește 10 kilograme

„Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină. Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane.

Totul ține de matematică și planificare”, a mai dezvăluit Florin Dumitrescu în cadrul unui interviu.

Citește și: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

În anul 2012, chef Florin Dumitrescu și-a făcut debutul în televiziune, la emisiunea Masterchef, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au continuat să formeze o echipă.

Florin Dumitrescu familie. În 2014, s-a căsătorit cu Cristina Sima

În 2010, Florin Dumitrescu a cunoscut-o pe Cristina Sima, alături de care are două fetițe. Cei doi s-au cunoscut la restaurantul în care lucra Florin, ea venind să facă un material pentru blogul ei.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Florin Dumitrescu varsta
Florin Dumitrescu si Cristina Sima au doua fetite[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CV CRISTINA SIMA DUMITRESCU: Cine este și ce profesie are soția lui Chef Florin Dumitrescu

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!” a povestit Chef Florin Dumitrescu pentru Viva.ro.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies