Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). „Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul."

Cine este NEA MARIN (Marin Barbu). Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră
Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). „Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul."

Află tot ce nu știai despre Nea Mărin. Care este numele real din buletin și ce vastă are unul dintre cei mai simpatici și carismatici oameni de televiziune.

Nea Mărin, pe numele real, Marian Barbu, s-a născut pe 30 noiembrie 1958 în Conțești, județul Teleorman și este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, fiind cunoscut pentru celebrele show-uri în care vedetele sunt puse la muncă.

Cine este Nea Mărin (Marin Barbu)

nea marin varsta

Citeste si: PORTRET JOSEPH HADAD: Cine este și ce vârstă are celebrul chef

Ce studii are Nea Mărin 

Nea Mărin este absolventul Școlii Populare de Arte, secția coregrafie, fiind, în prezent, unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România.

Nea Mărin și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când era doar un copil și la numai 15 ani, era numit coregraful Ansamblului Faur din București.A făcut parte din grupul de dans „Călușarii din Costești” și iată că astăzi, Nea Mărin montează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România, în calitate de coregraf.

„În calitate de coregraf al Centrului Național de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale acord consultanța de specialita te tuturor ansamblurilor din România și montez diferite spectacole pentru mai multe ansambluri profesioniste din țara. Ca președinte ma ocup de promovarea ansamblurilor profesioniste, de amatori și de copii, care ne reprezinta atât în țara, cât și în strainatate la festivaluri naționale și internaționale”, spune Nea Marin în cadrul unui interviu.

Nea Mărin a lucrat, de-a lungul timpului, cu zeci de vedete de televiziune, cucerind publicul larg din România prin replicile sale pline de umor și stilul inconfundabil de a pune la încercare nervii invitaților săi. O bună bucată de vreme, Nea Mărin a făcut parte din echipa Pro Tv, însă acum, poate fi urmărit pe Antena 1, făcând deliciul publicului în emisiunea „Poftiți pe la noi!”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Nea Mărin are o energie debordantă și mărturisește că are un stil de viață sănătos, însă familia și dansul sunt elementele care îi pornesc motoarele în fiecare zi.

„Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul. Nu aș putea nici să mă abat de la regimul meu de viață, care este un pic mai diferit. Dimineața, la trezire, beau un pahar de apă și iau o lingură de miere.

Urmează micul dejun, cu roșii, ardei, castraveți și o bucată de brânză proaspătă. Prânzul, pe care îl iau în jur de  13-14, constă într-un grătar cu o salată, iar cina, în jurul orei 19, într-o supă sau un pește la grătar. Gustările, la 2-3 ore de masă constau într-un fruct. Acesta este secretul meu”, spune Nea Mărin.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, ANDREI ȘTEFĂNESCU. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorii, divorțuri, copil

Nea Mărin este căsătorit cu Mărioara

Nea Mărin casatorie
Nea Mărin si sotia lui, Mărioara[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Nea Mărin are o familie numeroasă și este căsătorit, de mai bine de 40 de ani cu Mărioara, femeia care i-a fost alături necondiționat. Cei doi s-au cununat civil însoțiți de 4 invitați, însă nunta a fost un eveniment cu adevărat special, la care au participat peste 400 de invitați.

„Ea este cea care ma împinge de la spate atât în domeniul artei coregrafi ce, cât și în ceea ce înseamna televiziunea. Ma bucur foarte mult ca vara asta a venit și ea în vizita la o pensiune, pentru ca a avut ocazia sa vada cât de mult muncesc.”

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Nea Mărin are două fete, de care este extrem de mândru. Dana și Larisa, pe numele lor, sunt comorile lui Nea Mărin. Cea mică i-a călcat pe urme tatălui, fiind profesoară de dansuri populare, dar și absolventă a Academiei de Studii Economice din București.

De unde este nea marin
Nea Mărin si fetele lui[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Nea Mărin are doua fete, Dana și Larisa 

„Mesele la noi în familie sunt foarte importante. În general, duminica luăm masa împreună. Fetele ştiu când trebuie să fie masa gata pentru că tati face foarte frumos când îi este foame. Nimeni nu trebuie să stea în faţa lui, decât atunci când este gata”, a declarat Larisa în cadrul show-ului culinar.

Nea Mărin este un bunic împlinit, întrucât fiica cea mare i-a dăruit doi nepoței,  Darius Andrei și Ana Maria.

„Tot timpul se uită la toate emisiunile. Mai ales Darius, ține minte tot, știe toate emisiunile, când am fost în Deltă sau în altă parte, când am fost cu Liviu sau cu altcineva. Le și am înregistrate și se mai uită și așa. Sunt mândri de mine. Însă ei nu înțeleg ce se întâmplă pe stradă. Când mergem și ne întâlnim cu oameni străini care mă salută, care se opresc să vorbească cu mine… Până acum vreun an ziceau că sunt colegii mei sau că ne cunoaștem de undeva. Îi las să înțeleagă ei singuri ce se întâmplă”, povestește Nea Mărin.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cine este CONSTANTIN DIȚĂ (Giani), din Las Fierbinți. „De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri."

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"

Cine este IRINA SELEȘI, sotia lui COSMIN SELEȘI. „Sunt fericit, am o familie frumoasă şi o soţie foarte talentată şi înţelegătoare."

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies