Cine este Ruby. "Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai este mult”


Tânăra artistă Ruby are o personalitate ambițioasă și energică. Aceasta este cunoscută datorită faptului că a participat la multe show-uri TV, dar și datorită activității sale în muzică.


In articol:

Artista cunoscută sub numele de Ruby are în prezent vârsta de 33 de ani și s-a născut în Medgidia, pe data de 28 ianuarie. Aceasta și-a schimbat numele de Ana Claudia Grigore, pentru a debuta în muzică și pentru a avea un nume de scenă potrivit. S-a inspirit datorită unui cântec al formației Kaiser Chiefs.

Cine este Ruby

nume real Ruby

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANDREEA ANTONESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, divorț

Numele real al lui Ruby și debutul ei în muzică

Cântăreața a absolvit liceul de muzică “Dinu Lipatti”, iar apoi s-a îndreptat către domeniul de jurnalism, unde a fost redactor în cadrul a două reviste.

Primul său concert oficial a avut loc în Germania, astfel fiind prima interpretă de muzică din România care a ajuns să se lanseze în străinătate. Melodia care a reprezentat și primul său disc single, s-a denumit “Touch Me” și a lansat-o în anul 2010.

A avut un adevărat succes chiar și în Turcia, fiind nominalizată la premiile Online Music Awards, în anul 2011.  

ruby cantareata poze

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este JEAN GAVRIL. Biografie: nume real, copilărie, carieră, soție, copil

Ruby formează un cuplu cu un tânăr dansator

Ruby nu este fana dezvăluirilor a prea multe detalii din viața ei personală.

Tocmai din acest motiv, cântăreața nu a dezvăluit pentru mult timp, faptul că se află într-o relație, și nici atât despre partenerul său misterios.

Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani și formează un cuplu fericit. Tânărul este Adrian Robert și i-a cucerit inima artistei din timpul filmărilor pentru clipul piesei “Stinge lumina”. Acolo s-a întâmplat  adevărata magie, Adrian fiind dansatorul alături de care Ruby a filmat.

Acesta a fost momentul în care cei doi îndrăgostiți au făcut pași unul spre altul și s-au apropiat, formând un cuplu. De o perioadă de timp, cei doi au început să se afișeze împreună, participând la show-ul Asia Express. Au povestit că au întâmpinat câteva probleme chiar înainte să plece în această aventură. În drum spre aeroport, și-au dat seama că au uitat o geantă acasă și au fost nevoiți să se întoarcă din drum. Însă acest lucru nu i-au dat înapoi, ci i-au făcut mai puternici și determinați să dea tot ce au mai bun.

"Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai este mult”, a spus Ruby în podcast-ul lui Damian Drăghici.


Citeste si: CITEȘTE: Cine este CARMEN BRUMĂ. Biografie: data nașterii, copilărie, vârstă, căsătorie, copil

Ce studii are Ruby. Cum a aratat copilaria lui Ruby

„Ei (părinții lui Ruby. n.r.) veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei. Alteori, eu eram în casă și vorbeam cu cineva și Claudia îmi zicea «E mama în casă, scoate-o afară». I-a fost greu”, povestea matusa ei.

„Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat”, a povestit străbunica lui Ruby pentru Kanal D.

Ruby data nasterii

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DIANA BART. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră, copii


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANDREEA ANTONESCU. "Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam deloc."

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Cine este CARMEN BRUMĂ. “Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri