Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”

cine este sotia lui flick
Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”

Flick este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și are lângă el o frumoasă soție. Însă știați cine este aceasta?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Flick, dar și cum a început povestea lor de iubire și cum s-a cunoscut. În plus, descoperiți și care au fost cuvintele emoționante ale acesteia, în ziua nunții, dar și cum au transmis vestea că urmează să devină părinți, anul acesta.

 

Cine este soția lui Flick

Majoritatea persoanelor îl cunosc pe Andrei Sebastian Filcea, pe scurt Flick, fie de la radio, fie de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, puțini știu cine este partenera cu care își împarte viața de mai multă vreme.

Soția lui Flick, Denisa Filcea, căci despre aceasta este vorba, s-a născut în Oradea, iar în prezent are frumoasa vârstă de 25 de ani.

Tânăra este apreciată pentru frumusețea ei și se bucură  de o viață minunată, alături de partenerul său.

Aceasta a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, printre care și Miss Planet 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018. În prezent, Denisa Filcea conduce propria sa afacere, având o școală de dezvoltare personală, dedicată în special copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

sotie flick insarcinata

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

 

Când s-au cunoscut Flick și soția sa

Denisa Filcea a intrat în atenţia publicului, din momentul în care Flick a anunţat public că este îndrăgostit de ea.

Cei doi formează un frumos cuplu încă din primăvara anului 2020, mai exact, totul a început în urmă cu doi ani, în luna martie, în timpul pandemiei, atunci când Flick deja lucra la radio, iar Denisa deja afacerea pe care o are și în prezent, în Oradea. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur și simplu, nu l-am căutat eu ”, a mărturisit Denisa Filcea.

Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea ”, a adăugat

Flick.

Prin urmare, frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi a luat naștere în toate zilele în care se vedeau pe videocall, mâncau și degustau un pahar de vin, împreună. Așa s-a ajuns ca totul să se desfăşoare destul de repede între ei, ținând cont că în luna martie a anului 2022 s-au cunoscut, iar în prezent sunt soţ şi soţie. Flick împreună cu soția sa, au luat lucrurile treptat, s-au căsătorit, Denisa purtând numele lui Flick, și devenind astfel, doamna Filcea, s-au mutat împreună, iar în curând vor deveni şi părinţi.

flick si sotia

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

 

Declarație de dragoste de la soția lui Flick către acesta

În momentul în care s-au căsătorit, în anul 2020, Denisa Filcea i-a transmit un mesaj emoționant partenerului său de viață, Flick.

„Cuvintele nu pot descrie ce am simțit. Ești un soț minunat, un bărbat perfect, un suflet divin.  Te iubesc! Dinainte să te cunosc, Te iubesc! Acum și pentru totdeauna. 11.10.2020 ”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii pe care a ales-o cu ei doi, aceștia ieșind la acel moment din biserică.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

flick copil

Citeste si: Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

 

Flick împreună cu soția sa vor deveni părinți pentru prima oară

Flick şi soţia sa, Denisa Filcea, sunt extrem de fericiți, chiar în al nouălea cer, de când au aflat marea veste că vor deveni părinți! Denisa va deveni pentru prima dată mamă, anul acesta, iar Flick este foarte fericit alături de partenera sa. Vestea cea mare s-a aflat chiar de la ei, atunci când cei doi îndrăgostiţi, Denisa și Flick, şi-au arătat bucuria în mediul online.

Undeva, în deșerturi, departe, e doar fericirea și noi. Mai frumos de atât nu se poate: În curând nu mai suntem doar doi ”, a scris Flick în mediul online.

Urmează să fim părinți. A deveni părinți este, într-adevăr, un pas important pentru mine și soțul meu și ne oferă un sentiment aparte, unul special, dar suntem în același timp foarte conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi, nu ne face pe noi speciali în fața nimănui ”, a dezvăluit Denisa Filcea.

flick

Citeste si: Cine este MIMI BRĂNESCU, soțul Mirelei Oprișor (Aspirina) din Las FierbințiCitește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este ERNEST TAKACS. „Sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies