Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

armin nicoara
Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

Armin Nicoară şi Claudia Puican pregătesc nunta mult aşteptată. Artiştii au avut o logodnă de poveste

Claudia Puican şi Armin Nicoară trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani buni. De-a lungul timpului, cei doi au avut momente presărate cu lucruri bune, dar şi mai puţin plăcute. Deşi, sunt de mulţi ani împreună, artistul a precizat că blondina este alesa inimii lui şi nu şi-ar putea trăi viaţa fără ea. Claudia a fost mereu alături de saxofonist, chiar şi în cele mai grele perioade, atunci când sănătatea lui nu era tocmai bună.

Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au logodit

Citeste si: Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

Armin Nicoară si Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

Citeste si: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Armin Nicoară şi-a mai făcut odată curaj, de a o cere de soţie pe Claudia.

Din diverse motive, de ei ştiute, nunta nu a putut fi realizată. În urmă cu puţin timp, Armin Nicoară a publicat o fotografie în care apare alături de aleasa inimii lui. Ambii parteneri sunt îmbrăcați în alb, iar Caludiei i se poate vedea pe deget inelul cu diamant.

”Doamne ajută, să fie într-un ceas bun! E oficial, a spus DA! Prima oară a pierdut inelul, acum mi-a spus ”DA!” şi nu oricum, ci în fața altarului, în biserică! S-a întâmplat la filmarea videoclipului ”primul pas”, am zis s-o cer oficial.

Sincer, nici ea nu a crezut când am făcut acest pas!”

Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au logodit

Armin Nicoară[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Vlăduța Lupău. „L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară”

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Armin Nicoară a povestit într-un interviu pentru Starpopular.ro cum o să fie nunta lor şi care sunt etapele pregătirii evenimentului. Cei doi miri şi-au ales deja locaţia, dar şi naşii care le vor fi alături întreaga viaţă.

”Vom face un chef de cerere în căsătorie în Turcia! Avem o orchestră turcească, cei de la hotel ne pregătesc un prezidiu, unde stau mârâi. Avem o parte din naşi cu noi, colegul meu Fane Bănăţeanu, Diana Dragne împreună cu soţul ei, Roxana Vasniuc. 

Toată lumea vrea să facem nunta anul ăsta, şi părinţii, şi fratele… Dar nu ne ajută timpul. Plecăm de acasă acum şi ne mai întoarcem în septembrie, n-aş vrea s-o facem pe vreme urâtă. Cred că o să mă mai distrez puţin până la nuntă.”, a mai spus Armin Nicoară pentru Star Popular.

Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Carmen de la Sălciua și Mihai Corche au făcut anunțul cel mare, după un an de relație: „Să fie într-un ceas bun”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies