Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”


Armin Nicoară şi Claudia Puican pregătesc nunta mult aşteptată. Artiştii au avut o logodnă de poveste


In articol:

Claudia Puican şi Armin Nicoară trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani buni. De-a lungul timpului, cei doi au avut momente presărate cu lucruri bune, dar şi mai puţin plăcute. Deşi, sunt de mulţi ani împreună, artistul a precizat că blondina este alesa inimii lui şi nu şi-ar putea trăi viaţa fără ea. Claudia a fost mereu alături de saxofonist, chiar şi în cele mai grele perioade, atunci când sănătatea lui nu era tocmai bună.

Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au logodit

Citeste si: Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

Armin Nicoară si Claudia Puican

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

Citeste si: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

Armin Nicoară şi-a mai făcut odată curaj, de a o cere de soţie pe Claudia. Din diverse motive, de ei ştiute, nunta nu a putut fi realizată. În urmă cu puţin timp, Armin Nicoară a publicat o fotografie în care apare alături de aleasa inimii lui. Ambii parteneri sunt îmbrăcați în alb, iar Caludiei i se poate vedea pe deget inelul cu diamant.

”Doamne ajută, să fie într-un ceas bun! E oficial, a spus DA! Prima oară a pierdut inelul, acum mi-a spus ”DA!” şi nu oricum, ci în fața altarului, în biserică! S-a întâmplat la filmarea videoclipului ”primul pas”, am zis s-o cer oficial. Sincer, nici ea nu a crezut când am făcut acest pas!”

Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au logodit

Armin Nicoară

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Vlăduța Lupău. „L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară”

Armin Nicoară a povestit într-un interviu pentru Starpopular.ro cum o să fie nunta lor şi care sunt etapele pregătirii evenimentului. Cei doi miri şi-au ales deja locaţia, dar şi naşii care le vor fi alături întreaga viaţă.

”Vom face un chef de cerere în căsătorie în Turcia! Avem o orchestră turcească, cei de la hotel ne pregătesc un prezidiu, unde stau mârâi. Avem o parte din naşi cu noi, colegul meu Fane Bănăţeanu, Diana Dragne împreună cu soţul ei, Roxana Vasniuc. 

Toată lumea vrea să facem nunta anul ăsta, şi părinţii, şi fratele… Dar nu ne ajută timpul. Plecăm de acasă acum şi ne mai întoarcem în septembrie, n-aş vrea s-o facem pe vreme urâtă. Cred că o să mă mai distrez puţin până la nuntă.”, a mai spus Armin Nicoară pentru Star Popular.

Claudia Puican

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble a fost în depresie? „Am avut nevoie de pauză. Mă uitam în oglindă şi ziceam: „Cine este fata asta?!”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Carmen de la Sălciua și Mihai Corche au făcut anunțul cel mare, după un an de relație: „Să fie într-un ceas bun”

Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri