Cine este ERNEST TAKACS. „Sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog”

Cine este Ernest Takacs
Cine este Ernest Takacs

Ernest Takacs se numără printre cei mai cunoscuți prezentatori de televizune de la noi din țară. Descoperă întreaga lui biografie și cum a reușit să rămână în atenția publicului timp de aproape 20 de ani.

Ernest Takacs este foarte cunoscut în lumea showbiz-ului românesc, are parte de un succes răsunător și o mulțime de fani care îi urmăresc cu mare interes activitățile din mediul online și nu numai. Prezentatorul a revenit de curând pe micile ecrane, iar acum poate fi urmărit în cadrul emisiunilor de la Kanal D. Descoperă cine este Ernest Takacs și cum arată parcursul său profesional.

Citeste si: Cine este ANDREI ȘTEFĂNESCU. "Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte."

Cine este Ernest Takacs
Cine este Ernest Takacs[Sursa foto: Kanal D]

Cine este Ernest Takacs

Ernest Takacs s-a născut pe data de 28 februarie 1981, la Petroșani. Cu toate că se numără printre cei mai buni prezentatori de televizune din România, Ernest nu a avut înclinații spre acest domeniu. Când era doar un puști își dorea să devină explorator, fiind de-a dreptul facinat de documentarele cu Jaques Cousteau de la Teleenciclopedia, dar se pare că destinul l-a îndrumat în cu totul altă direcție.

Prezentatorul a mărtusit, la un moment dat, că este de profesie inginer automatist și că și-ar fi dorit să fie psiholog, însă se pare că meseria l-a ales pe el, nu invers.

„Păi nu eu am ales drumul, el m-a ales pe mine. Eu doar m-am lăsat purtat de val. Ca formare sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog”, a declarat Ernest Takacs pentru spectacola.ro.

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN BORDEA. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine este Ernest Takacs
Cine este Ernest Takacs[Sursa foto: Kanal D]

Cariera lui Ernest Takacs

Cariera lui Ernest Takacs în televiziune a început după participarea sa la emisiunea „ Big Brother ”, în anul 2003.

Inteligent și foarte carismatic, Ernest devenise cel mai apreciat concurent al show -ului, iar pentru faptul că a știut cum să se facă remarcat a primit și oferta de a rămâne în domeniu.

Așadar, Ernest Tackacs a prezentat, în anii 2004 și 2005, emisiunile „Fă-ți bagajele” și „Trădați în dragoste”, ambele difuzate la Prima TV. La diferență de patru ani, acesta a devenit vedeta postului Kanal D, perioadă în care a făcut furori cu emisiunea „Ochii din umbră”.

Ulterior, Ernest a devenit prezentatorul reality show-ului „Pe banii părinților”.

Ernest Takacs prezintă acum emisiunea „ Ochii din umbră ” în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D.

„E interesant, de multe ori șocant, cum pot oamenii gândi una și spune sau face altceva. Veți fi surprinși să aflați niște povești absolut șocante despre semenii noștri, în noul sezon.

Natura umană nu încetează să ne uimească”, a spus Ernest.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este RALUCA BĂDULESCU. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Cine este Ernest Takacs
Cine este Ernest Takacs[Sursa foto: Facebook]

Cine este soția lui Ernest Takacs

Ernest Takacs este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Adriana, cea care l-a cucerit încă de pe vremea când avea 21 de ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel care le aduce bucurii în fiecare zi. Cu toate că sunt firi total diferite, prezentatorul de televiziune mărturisește că au reușit întotdeauna să pună accentul pe ceea ce este mai important și anume familia.

„Soția mea m-a cucerit inițial cum se cucerește orice bărbat necopt la minte, la 20 și un pic de ani: prin frumusețea ei. De-a lungul timpului, mi-am dat seama că am trecut și prin bune, și prin rele, am experimentat și agonie, și extaz, suntem firi diferite și, inevitabil, din când în când apar neînțelegeri. Dar reconstruim.

Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Faptul că suntem diferiți asigură condimentul relației”, a spus Ernest Takacs.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Dr. Wargha Enayati. "Îl ajutam pe tata să vândă şi căram în cârcă în sus şi-n jos ca să le aratăm clienţilor în magazinul en gros de covoare“

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Moartea lui Andrei Versace scoate la iveală detalii pe care puțini le știau. Mama influencerului: "Măcar și-a găsit liniștea, fiindcă el era supărat mereu"

Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 21 iulie! Cine este favoritul săptămânii și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies