Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

cine este andreea mantea
Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, reușind să țină telespectatorii în fața micilor ecrane. Însă știați că a vrut să urmeze UNATC?

Aflați din rândurile următoare cum a arătat copilăria Andreei Mantea, ce studii are, dar și anumite aspecte despre frumoasa relație pe care o are cu fiul său, David.

 

Cum a arătat copilăria Andreei Mantea

Deși în prezent, Andreea Mantea este un adult în toată firea, așezată la casă ei, vedeta TV își aduce aminte cu mare drag de copilărie.

Pentru tot ceea ce este astăzi și datorită faptului că este o femeie de succes, Andreea Mantea îi este recunoscătoare mamei sale. Datorită modului în care aceasta a educat-o, dar și a întâmplărilor din copilărie, în prezent, Andreea Mantea este cea mai bună mamă pentru copilul ei.

Vedeta TV povestește că în prezent, are o relație extraordinar de bună cu mama sa și că îi este un sprijin necontenit, iar în copilărie, mama acesteia era „o mână de fier”, știind când să fie dură și când nu.

Cu toate acestea, Andreea Mantea susține că mama sa i-a fost alături în toate momentele grele și a știut ce și când să o învețe, dar și cum să o îndrume mai departe în viață.

Andreea Mantea  are nenumărate amintiri amuzante din copilăria sa. Vedeta își amintește când a preparat o plăcintă cu sora ei mai mare, însă nu a ieșit deloc așa cum se așteptau, ba chiar au ars-o.

Iar pentru că nu își doreau să fie prinse de mama lor, acestea au hotărât să arunce plăcinta pe geam... de la etajul nouă. Au scăpat pentru o mică perioadă de timp, însă mai târziu, vecinii au aflat de unde s-a aruncat respectiva plăcintă, prin urmare și mama lor.

andreea mantea studii

Citeste si: Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

 

Ce vârstă are Andreea Mantea

Una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară, Andreea Mantea s-a născut pe data de 20 septembrie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 35 de ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aceasta a avut primul său loc de muncă, încă de la sfârșitul clasei a nouă, de unde a reușit să intre în lumea modelling-ului. Astfel, Andreea Mantea și-a croit drumul ușor, ușor către casting-urile de modă. Lume fascinantă, după cum declară aceasta, în care a cunoscut foarte diverși oameni de la care a avut multe de învățat. De acolo a început chiar să apară în diverse reclame și videoclipuri.

De aici a plecat și dorința Andreei Mantea de a depune dosarul la UNATC, la secțiunea actorie. Însă viitorul său nu mergea în această direcție, așa cum își dorea la acea vreme, ci avea să îi pregătească lucruri mai mărețe. 

După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac.”,

mărturisea Andreea Mantea, în urmă cu câţiva ani.

andreea mantea copilarie

Citeste si: Cine este ANDREI ȘTEFĂNESCU. "Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte."

 

Ce studii are Andreea Mantea

Andreea Mantea a învățat în cadrul Liceului Sfântul Pantelimon, iar apoi a urmat studiile la Facultatea de Relații Internaționale, la sfatul tatălui ei.

Deși aceasta nu are studii în domeniul media, a reușit în anul 2005 să ia contact și cu televiziunea, unde a lucrat pentru prima dată ca reporter. Apoi au urmat alte posturi, precum asistentă TV în cadrul unei emisiuni matinale, producții TV de succes în cadrul unor emisiuni de dragoste, de divertisment, matrimoniale și multe altele.

În prezent, Andreea Mantea va aduce în curând dragostea, în cadrul unui dating show denumit „Casa iubirii”, de la Kanal D. Aceasta va fi prezentatoarea emisiunii în care se vor alătură concurenți aflați în căutarea sufletului pereche, căutare ce va fi presărată și cu provocări.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

“Sunt emoționată și fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunță a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii”,  și sunt convinsă că dumneavoastră, toți cei de acasă veți fi bucuroși să descoperiți niște oameni curați sufletește, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc și atât de important: să-și găsească dragostea. Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veți avea parte de o experiență cu totul nouă și foarte plăcută, în fața micilor ecrane.”,  a declarat Andreea Mantea

andreea mantea casa iubirii

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN BORDEA. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

 

Andreea Mantea are un copil

Andreea Mantea și-a dorit foarte mult un copil, iar iată că în anul 2015, acesta a apărut în viața ei, iar dorința s-a îndeplinit. Vedeta de televiziune este tare mândră de fiul ei David, care este deja un băiat mare, merge la școală și își exprimă anumite păreri clar și răspicat.

În perioada când aceasta a prezentat emisiunea „Puterea dragostei”, de la Kanal D, fiul său David, a fost în permanență cu Andreea Mantea, pentru că emisiunea se filma în Turcia. Însă odată ce băiețelul nu mai era fericit și simțea lipsa accentuată a colegilor și a prietenilor care se aflau în țară, vedeta TV a hotărât să părăsească emisiunea și să se întoarcă acasă.

andreea mantea copil

Citeste si: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Andrei Ștefănescu. "Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte."

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies