Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."


Află tot ce nu știai despre Cătălin Bordea. Cine este soția comediantului și cum s-au cunoscut cei doi.


In articol:

Cătălin Bordea s-a născut pe 16 decembrie 1964, în Botoșani și este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, aflându-se în topuri alături de Micutzu (Cosmin Nedelcu), Vio (Viorel Dragu), Teo (Claudiu Teohari), Costel (Constantin Bojog) și mulți alții.

Este absolventul Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și grație talentului, a fost cooptat pentru a face parte din producții românești de mare succes, unele dintre acestea fiind „La Bloc” sau „Fete cu lipici”.

Cine este Cătălin Bordea

Cătălin Bordea este, alături de Dan Capatos, moderatorul emisiunii „Un show păcătos” și într-una dintre ediții și-a spus, în stilul caracteristic, povestea de viață, care pare desprinsă din paginile unui roman.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului "Flacăra", unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment.

catalin bordea biografie

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură dată. Eu eram manelist, el rocker. Apoi, ne-am despărţit".

Povestea de viață impresionantă a lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie deloc ușoară. Întrucât tatăl său nu a dorit să-și asume responsabilitatea de a avea un copil, bunica a fost cea care a preluat toate sarcinile și l-a crescut pe Cătălin, întrucât mama sa a fost nevoită să plece în străinătate.

Comediantul a mărturisit că și-a văzut tatăl doar o singură dată și de atunci, drumurile lor nu s-au mai intersectat. În ciuda acestui fapt, Cătălin nu își condamnă tatăl, ci tratează subiectul cu umor, abordându-l adesea în show-urile sale de stand-up.

„Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata”. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea. Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii”, a povestit Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu”.

catalin bordea varsta

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, COSMIN SELEȘI. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Detalii neștiute despre comediantul Cătălin Bordea

Cătălin Bordea are o viață desprinsă parcă din romane. Acesta a povestit o întâmplare greu de crezut pentru mulți dintre cei care citesc aceste rânduri. Pe când avea 2 ani, tatăl său a urcat cu el în autobuz și după câteva stații a coborât, lăsându-l abandonat în mijlocul de transport. Norocul său a fost că bunica a urcat la una dintre stații și l-a găsit.

„Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a declarat Cătălin Bordea.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CRISTINA TOMA, soția lui Cuzin Toma (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Cine este soția lui Cătălin Bordea

Livia Bordea este originară din Măcin, județul Tulcea, însă s-a stabilit în București în urmă cu ani buni.

Livia i-a furat inima lui Cătălin Bordea undeva în anul 2012 și după doar câțiva ani de relație, cei doi și-au oficializat relația.

Livia Bordea este instructor de kangoo jumps, astfel își întreține frumoasa brunetă trupul sculptat. Până să aibă o relație cu celebrul comediant, Livia era stewardesă, locuind o bună perioadă de timp în Dubai.

Cătălin Bordea a dezvăluit că era într-o relație atunci începuse să viseze la Livia, zâmbetul ei fiind elementul care l-a cucerit iremediabil.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, a povestit Bordea.

sotia lui catalin bordea

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți

Cătălin Bordea a mărturisit că, timp de un an de zile, a urmărit-o pe Livia pe contul ei de Facebook, însă nu a avut curajul să-i scrie.

„Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit”, a povestit Cătălin Bordea în urmă cu mai mulți ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este LAURENȚIU REGHECAMPF. "Băteam mingea toată ziua, de dimineață până seara. Și mai aveam câteva jucării cu care ieșeam afară, în fața blocului"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cine este Amna. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă."

Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

PORTRET RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri