Cine este Dinu, fratele lui Jean Gavril. "Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."


Deși până în acest moment, Dinu Gavril a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, a venit timpul ca acesta să ia parte la provocarea vieții sale.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Dinu Gavril, dar și cu ce gânduri a plecat în drumul său spre provocarea vieții sale. În plus, descoperiți și cine este fratele acestuia, Jean Gavril, dar și ce părere are acesta despre pasiunea pe care o are, față de tatuaje.

 

Cine este Dinu Gavril

Dinu Gavril s-a născut în Constanța și este fratele mai mic al lui Jean Gavril. Cei doi vor forma echipă pentru a participa în ediția anului 2022, a celui mai mare show de aventură difuzat în România. Se pare că Dinu, împreună cu fratele său Jean, au plecat pentru filmările acestui show, chiar din luna mai, conform postărilor acestora de pe rețelele de socializare. 

Se pare că cei doi sunt nerăbdători să descopere aventura din cadrul acestui show, care reprezintă o adevărată provocare a vieții lor. Aceștia vor parcurge un drum de 7.000 de kilometri prin Mexic, Columbia și Guatemala. Jean Gavril a fost cel care a declarat faptul că este foarte apropiat de fratele său Dinu Gavril și că se bucură foarte mult că în acest show, formează împreună o echipă.

Citeste si: Cine este mama Biancăi Adam. „Pentru mine este cea mai mare provocare!”

cine este jean gavril

Dinu Gavril, fratele mai mic al lui Jean Gavril

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este JEAN GAVRIL. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta"

Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu.

Sunt foarte recunoscător pentru că fac parte din această cursă care este foarte dificilă și care ne va pune la încercare absolut toate simțurile, fizicul și mai ales nervii fiecăruia!

Mă bucur că se întâmplă alături de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat și sunt sigur că vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată! Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei, sunt niște țări prin care nu am mai fost niciodată și chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din această experiență unică!”, a declarat Jean Gavril.

Bineînțeles că și Dinu Gavril a dorit să își exprime părerea legată de această aventură la care va lua parte, postând și el un mesaj plin de umor, în care își arată entuziasmul, pe rețelele de socializare, postare la care fratele său, Jean Gavril nu a putut să nu comenteze.

 „ N-o să avem de niciunele, dar sunt sigur de un singur lucru, o să ne distrăm maxim .”, a scris Dinu Gavril pe profilul său de Instagram.

Sper că le ai cu spaniolă, bro...”,  a completat Jean Gavril la postarea acestuia.

Citeste si: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). „Fiecare face ce vrea cu viața lui"

jean gavril wikipedia

Dinu Gavril, fratele mai mic al lui Jean Gavril

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cine este Jean Gavril

Jean Gavril, pe numele său întreg, Jean Florin Gavrilă s-a născut pe data de 21 noiembrie, în Constanța. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 28 de ani. Acesta este un cunoscut cântăreț și compozitor de pop-rock și alternative rock, de la noi din țară. Jean Gavril a studiat în cadrul Liceului Mircea cel Bătrân, din Constanța și la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, din București.

Jean Gavril a început să cânte încă de la vârsta de doar 7 ani. Această pasiune a început din momentul în care a primit o chitară de la părinții săi, pasiune care se moștenește chiar de la aceștia, tatăl său studiind vioara și cântând în corul armatei, iar mama sa fiind profesoară de pian. Acesta este un alt motiv principal pentru care Jean Gavril a fost mereu susținut de către aceștia, pentru a-și urma mai departe pasiunea.

Astfel încât, chiar din școala generală,  Jean Gavril  s-a alăturat corului școlii, urmând ca în anul 2014, acesta să lanseze piesa „Nebun de legat” și „Totul sau nimic”.

„Am golănit, am trăit cele mai frumoase lucruri pe care le putea face un copil. Am făcut mult sport şi am început cu tenis de câmp, înot, karate şi apoi au urmat 8 ani de baschet.” a spus Jean Gavil în cadrul emisiunii Invitatul de 12, emisiune deţinută de postul Radio Impuls (Kanal D).

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

jean si dinu gavril

Dinu Gavril, fratele mai mic al lui Jean Gavril

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Ce părere are Jean Gavril despre tatuaje

În comparație cu fratele său mai mic, Dinu Gavri l, care până în acest moment nu pare să împărtășească aceeași pasiune a fratelui său, în ceea ce privește subiectul tatuajelor, Jean Gavril se declară un fan al acestora, dezvăluind chiar în cadrul unui interviu, cum a ajuns să aibă mai multe tatuaje până în acest moment.

„Le ador încă de când eram copil.

Mi s-a părut mereu că sunt ca o decorare a propriului corp. Am fost fascinat de ele încă din prima clipă când am descoperit la un căpitan de vas, un tatuaj cu o ancoră pe mână. Aveam 19 ani când am făcut primul tatuaj. Este un clasic dagger trough heart tattoo pe care scrie unul dintre cele 7 păcate, anume LUST, este legat despre înșelat și este făcut pereche cu încă cineva”,  a declarat Jean Gavril.

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

fratele lui jean gavril

Dinu Gavril, fratele mai mic al lui Jean Gavril

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."

Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri