Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."


Deși Puya este un artist care se află în atenția publicului, soția sa, Melinda Gărdescu, preferă să își păstreze distretia. Însă știați cum s-au cunoscut?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Melinda Gărdescu, soția artistului Puya, dar și s-au cunoscut cei doi.

În plus, descoperiți și declarații ale artistului, cu privire la prima întâlnire pe care a avut-o cu soția sa, dar și despre frumoasa familie pe care cei doi o au împreună.

 

Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya

Melinda Gărdescu are frumoasa vârstă de 33 de ani și este căsătorită cu artistul Puya de 10 ani.

Împreună au o frumoasă familie, având trei fetițe de care se bucură zilnic.

Deși Puya este o persoană publică, Melinda și cele trei fetițe ale lor, preferă să nu fie prezente atât de publice, ci mai mult discrete. Aceasta se dedică în totalitate familiei sale, având grijă în permanență grijă de cele trei fetițe ale lor.

Melinda Gărdescu nu lucrează în prezent, dedicându-și tot timpul creșterii fetițelor.

Prin urmare, artistul Puya este cel care se ocupă de stabilitatea familiei.

M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine. Așa am început să strâng bani. Că eu bani mai avusesem, da îi făceam praf mereu că, na, viața de rockstar cere sacrificii. Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil d-aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea ”, a mai spus Puya.

Citeste si: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie."

Ce vârstă are Melinda Gărdescu 

puya inaltime

Citeste si: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Cum a cunoscut-o Puya pe soția lui, Melinda Gărdescu

În momentul în care Puya a cunoscut-o pe soția sa din prezent, Melinda Gărdescu, aceasta termina clasa a XII-a, iar deși în prezent au o frumoasă poveste de dragoste, începutul celor doi nu a fost atât de roz.

Melinda Gărdescu prezenta un Bal al Bobocilor din Deva, eveniment la care Puya a fost invitat să cânte. Până aici, totul bine și frumos, însă în urma acestui eveniment, artistul nu a mai primit banii de la organizatorii balului. Partea bună? Acesta și-a întâlnit sufletul-pereche, pe Melinda.

Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții ”, a declarat Puya, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu."

puya copii

Citeste si: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

Puya și soția lui, Melinda Gărdescu au împreună o frumoasă familie

Puya și Melinda Gărdescu au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească în anul 2011. De atunci și până în prezent, cei doi sunt mai mult decât fericiți, în special că odată cu trecerea timpului, în viața lor au apărut pe lume trei fetițe absolut deosebite.

Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineață la școală ”, a povestit Puya.

Citeste si: Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”

melinda puya

“Lumea în vor trăi copiii mei, nu seamănă cu lumea în care am trăit eu. Nu am cum să îi scot în faţa blocului să joace “castelul” şi “şotronul”. O să fie cu telefonul în mână. ÎI faci cumva să fie handicapați, dacă ei nu ştiu să folosească instrumentul ăsta sau îl prind prea târziu.” a spus Puya în emisiunea “Duet cu Alexandra Ungureanu".

Ce părere are Puya despre soţia lui

Familist convins, Puya a vorbit sincer despre jumătatea vieții sale. Melinda avea doar 17 ani atunci când l-a cunocut pe artist. 

„Da, Melinda este jumătatea vieții mele, femeia perfectă. Să fiu sincer, e greu să suporte cineva genul ăsta de viață pe care o am eu. E dificil, dar eu zic că a rezistat cu succes până acum. E geloasă, pentru că orice femeie este geloasă. Dacă nu e geloasă înseamnă că nu te iubește. Și eu sunt gelos. Păi să stea unul de vorbă cu nevastă-mea ore în șir şi eu să stau aşa...”, a mărturisit Puya în cadrul unui podcast.

Citeste si: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). „Fiecare face ce vrea cu viața lui"

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dinu, fratele lui Jean Gavril. "Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Mikey, mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri