Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

connect-r
Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Cu ce fel de traume ale copilărie a rămas Connect-R

Connect-R este unul dintre  cei apreciați artiști ai showbiz-ului autohton. Celebrul cântăreț nu s-a ferit vreodată sa povestească despre viata grea pe care a trăit-o alături de părintii lui. Lipsurile financiare, l-au făcut pe Ștefan să își dorească să reușească in viată, mai ales pentru a-si ajuta familia.

Într-un interviu pentru părintele Visarion Alex, Connect-R a vorbit despre traumele copilăriei lui, suferite din cauza lipsei banilor.

Connect-R a vorbit despre sărăcie

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

connect-r si misha

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Connect-R: “Am venit de la sub zero… Noi luam mâncarea de la cantina sociala. 7 – 8 ani de acolo am luat mâncare, îmi mai amintesc gustul… Tot ceea ce era mâncare gătită acolo, era aproape necomestibilă.

Ne bucuram de salamuri, pâine, pui, când erau…

Stăteam numai la bloc tot timpul. Am suferit foarte tare. Adică lacrimile mamei si durerea ei, oboseala ei… Părinții mei munceau pe rupte si banii tot nu ajungeau. Tatăl meu a fost tinichigiu in construcții si mama a fost femeie de serviciu. Avea vreo trei scări de bloc si le spăla de sus pană jos, in fiecare zi, iar in weekend mergea si muncea la “cucoane”.

Muncea cu ziua… una dintre cucoane a fost chiar mama lui Geambașu. Era o bucurie imensă când rămâneau hainele mici, veneau la Ștefan. Ștefan s-a îmbrăcat cu hainele lui Calin Geambașu! Copiii nu văd sărăcia, dar suferința mamei si cum o vedeam mereu că plânge.”
a spus Connect-R.

Satisfacția cea mai mare a avut-o atunci când Connect-R le-a cumpărat părinților, o casă. “S-a dat legea 122 si se luam casele naționalizate si ai meu au rămas fără casă in momentul acela.

Si am simțit ca ăsta a fost momentul meu de glorie. Mi-am scos toți banii pe care-i aveam in cont si m-am dus si am luat casă, tot in același cartier unde aveau ei taraba, la Piața Domenii. I-am zis... asta este casa ta!

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Connect-R locuiește in aceeași cas ă cu Misha

Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Biografie THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Deși sunt divorțați in acte, Connect-R si Misha încă locuiesc împreună. "Încă mai stau in aceeași casa cu Misha. Ea face așa… o oala mică de mâncare si nu aruncăm mâncarea.

Asta este meritul ei ca femeie pentru ca știe să facă mâncare cat ne trebuie.” a povestit Connect-R pentru aceeași sursa.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este ADRIANA TRANDAFIR. „După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta"

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Cine este Zarug. „E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Sunt designer, fac haine"

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies