Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”


Cu ce fel de traume ale copilărie a rămas Connect-R


In articol:

Connect-R este unul dintre  cei apreciați artiști ai showbiz-ului autohton. Celebrul cântăreț nu s-a ferit vreodată sa povestească despre viata grea pe care a trăit-o alături de părintii lui. Lipsurile financiare, l-au făcut pe Ștefan să își dorească să reușească in viată, mai ales pentru a-si ajuta familia.

Într-un interviu pentru părintele Visarion Alex, Connect-R a vorbit despre traumele copilăriei lui, suferite din cauza lipsei banilor.

Connect-R a vorbit despre sărăcie

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

connect-r si misha

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Connect-R: “Am venit de la sub zero… Noi luam mâncarea de la cantina sociala. 7 – 8 ani de acolo am luat mâncare, îmi mai amintesc gustul… Tot ceea ce era mâncare gătită acolo, era aproape necomestibilă.

Ne bucuram de salamuri, pâine, pui, când erau…

Stăteam numai la bloc tot timpul. Am suferit foarte tare. Adică lacrimile mamei si durerea ei, oboseala ei… Părinții mei munceau pe rupte si banii tot nu ajungeau. Tatăl meu a fost tinichigiu in construcții si mama a fost femeie de serviciu. Avea vreo trei scări de bloc si le spăla de sus pană jos, in fiecare zi, iar in weekend mergea si muncea la “cucoane”.

Muncea cu ziua… una dintre cucoane a fost chiar mama lui Geambașu. Era o bucurie imensă când rămâneau hainele mici, veneau la Ștefan. Ștefan s-a îmbrăcat cu hainele lui Calin Geambașu! Copiii nu văd sărăcia, dar suferința mamei si cum o vedeam mereu că plânge.” a spus Connect-R.

Satisfacția cea mai mare a avut-o atunci când Connect-R le-a cumpărat părinților, o casă. “S-a dat legea 122 si se luam casele naționalizate si ai meu au rămas fără casă in momentul acela. Si am simțit ca ăsta a fost momentul meu de glorie. Mi-am scos toți banii pe care-i aveam in cont si m-am dus si am luat casă, tot in același cartier unde aveau ei taraba, la Piața Domenii. I-am zis... asta este casa ta!

Connect-R locuiește in aceeași cas ă cu Misha

Connect-R

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Biografie THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Deși sunt divorțați in acte, Connect-R si Misha încă locuiesc împreună. "Încă mai stau in aceeași casa cu Misha. Ea face așa… o oala mică de mâncare si nu aruncăm mâncarea. Asta este meritul ei ca femeie pentru ca știe să facă mâncare cat ne trebuie.” a povestit Connect-R pentru aceeași sursa.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bruja. „Talent, inovator, marfă”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este ADRIANA TRANDAFIR. „După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta"

Cine este Zarug. „E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Sunt designer, fac haine"

Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri