Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”

Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”
Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”

Descoperă tot ce nu știai despre Patrizia Paglieri. Este bucătar chef, bussines woman și vedetă de televiziune originară din Italia

Patrizia Paglieri (55 de ani) s-a născut în Bahamas, dar în prezent locuiește în București. Patrizia este într-o formă de zile mari, lucru care vine din interior, întrucât chiar ea ne reamintește că: ,,fiecare are vârsta pe care o simte, iar eu mă simt foarte tânără”. A locuit o bună perioadă de timp în Italia, iar din anul 1993, s-a mutat în România.
Este recunoscută pentru afacerea de succes pe care o deține, restaurantul ,,Allucinante" din București fiind unul dintre preferatele locuitorilor capitalei.

De asemenea, Patrizia Paglieri este bucătar chef și vedetă de televiziune.

Vedeta s-a alăturat echipei Kanal D şi poate fi urmărită în matinalul "Dimineaţa cu noi!", de luni până vineri, de la ora 08:00!

  Patrizia recunoaște că arta culinară este o tradiție în familia sa, înclinația spre gastronomie fiind moștenită pe linie maternă, de la bunica sa.


„În cazul meu, arta culinară este o tradiţie de familie. Eu am prins gustul ei încă de mică, de la bunica, de la care am învăţat să gătesc tot felul de praparate: ravioli, salată de caracatiţă, flori de dovlecei umplute, paste, salate de legume, salate de dovlecei, deserturi.
Apoi, când am mai crescut, am început să gătesc cu mama. De la ea am dobândit noi cunoştinte, am învăţat reţete noi, mai complicate", povestește
vedeta.

Cine este Patrizia Paglieri

patrizia paglieri asia express

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Care este vârstă reală a Patriziei Paglieri

A gătit pentru artişti celebri, dintre care îi amintim pe: Andy Garcia, Donald Sutherland, Armand Asante, Gianni Morandi, Joe Cocker, Liza Minnelli și alții.


Patrizia a devenit cunoscută publicului larg datorită participării la diferite emisiuni culinare sau de divertisment, aparițiile savuroase în talk show-uri fiind cele care i-au adus notorietate.
După ce s-a mutat în România, Patrizia Paglieri și-a dorit cu ardoare să aibă un copil.
Astfel că, s-a hotărât să apeleze la o clinică de fertilizări in-vitro, dar părinții săi s-au opus cu vehemență.
„Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ.
Aproape au leşinat amândoi (n.r. mama și tatăl Patriziei) la masă...Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică",
a povestit Patrizia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

La scurt timp, vedeta a întâlnit bărbatul potrivit și a adus pe lume un băiețel, pe nume Francesco, care i-a schimbat complet viața.


Patrizia Paglieri  s-a despărțit însă de tatăl copilului atunci când acesta avea doar 9 luni.
„Şase luni am mâncat roşii cu brânză de capră de la vecina şi am băut vin vărsat. Singurul care trebuia să nu sufere era Francesco şi cumpăram pentru el sucuri, dar eu chiar m-am chinuit.", mărturisește vedeta.
Fiind o adevărată luptătoare, Patrizia a învins toate obstacolele și a reușit să suplinească lipsa tatălui.

,„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, a spus aceasta.
Patrizia Paglieri și-a spus povestea emoționantă în cadrul unui interviu.
„I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el.", a spus ea.

Citeste si: NOUTATE: Cine este NICOLETA NUCĂ. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Patrizia Paglieri are un băiat, Francesco Paglieri

 Cine este PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil

Astăzi Francy, cum îl alintă Patrizia, a reușit să o facă mândră pe mama sa, fiind un băiat pe cât de frumos, pe atât de cuminte și educat. Tânărul a absolvit Academia de Studii Economice din București și a moștenit pasiunea mamei, având ca hobby, gătitul.
În anul 2019, Patrizia și-a pierdut mama. Aceasta i-a fost alături în cele mai grele momente, fiind un sprijin real și o bunică devotată pentru Francy.
„Nici n-am realizat că a plecat. A avut un cancer pulmonar, mama fuma foarte mult. Doctorii i-au dat un an de viață, dar ea era foarte bine. Nu părea să fie rău, a fost o cădere în ultimele două luni nu a mai mâncat deloc. A făcut multă bronhoscopie, inima nu suporta, s-au adunat multe și cred că la un moment dat nici ea nu a mai vrut să lupte”, a povestit Patrizia Paglieri.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). Biografie: data nașterii, vârstă, relație, copii

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Ce îi place să gătească Patriziei Paglieri

Întrebată recent, într-un interviu, ce îi place în mod deosebit să pregătească, dar și despre secretul succesului său, Patrizia  a raspuns:
"Tiramisu, paste, risotto şi fructe de mare.
Secretul meu – ingredientele
Cele mai bune trucuri în bucătărie sunt produsele proaspete, care dau gust bun mâncării. Eu folosesc și mirodenii proaspete și ulei de măsline extravirgin.
De exemplu, dacă alegeți să gătiți o rețetă cu fructe de mare și acestea trebuie călite în vin, folosiți vin alb de calitate, nu neaparat unul foarte scump, însă vă garantez că dacă vinul este bun și gustul final al preparatului va fi unul pe măsură.
Secretul meu – muzica
Dacă sunt singură în bucătărie, acasa, și am de gătit mult, atunci îmi place să ascult muzică, întrucât mă relaxează."

Cum a slăbit Patrizia Paglieri şi cum îşi menţine silueta

În urmă cu doar câţiva ani, Patrizia Paglieri a reuşit să scape de multe kilograme în plus, pe care le dobândise în timp. Vedetă a dezvăluit şi meniul pe care l-a avut în zile de dietă.

“Prima chestie pe care am făcut-o nu am mai mâncat seara. Apoi, nu am mai mâncat pâine, paşte, chestii pe care le ştie toată lumea. După aceea am început să folosesc produse italieneşti, o marcă anume de produse natural 100%, care ajută metabolismul. Dimineaţa mănânc omletă, făcută doar din albuş, fără gălbenuş, un fresh de portocale, iaurt şi 2-3 cafele. Fructe mănânc doar portocale, grapefruit şi rodii, îmi fac fresh din ele. Mănânc salate şi totul preparat cât mai simplu, iar după ora 18-19 gust doar iaurt şi un fruct. Am slăbit 10 kilograme în 2 ani. Încet, încet, pentru că slăbitul rapid nu e bun, nu ajută şi face rău la piele”, a povestit Patrizia Paglieri într-un interviu.

Pe lângă meniu de dietă, Patrizia a intodus şi sportul în activităţile zilnice. Totuşi, a precizat că sala de sport nu reprezintă un lucru pe care-l îndrăgeşte foarte mult. Cu amuzament patrizia Paglieri a spus cum păcăleşte antrenorul, dar şi cantarul.

“La sala ajung în medie de 2 ori pe săptămână. Uneori merg de patru ori, alteori de 2 ori, depinde de câtă treabă am şi cum arată programul meu. Problema mea este alta, mi-e lene să merg la sală! Mereu mi-e lene. (râde) Să vezi cum caut în mine în fiecare zi o scuză ca să nu mă duc (râde). După ce mă duc şi fac efort am o stare foarte bună, dar până ajung… vai, ce chin! I-am zis instructorului meu: să nu te superi, dar nu-mi place deloc aici! (râde) Dar, nu am ce să fac. Dacă îmi place ciocolată trebuie să fac sport ca să ard caloriile. De ciocolată nu mă las, viaţa fără ea e tristă! Dacă stau 2-3 zile fără ciocolată mă ia depresia, pe cuvânt. Acasă cumpăr multă ciocolată pentru băiatul meu. Bine, el îmi spune că zic că iau pentru el şi le mănânc tot eu. Când mănânc mai mult într-o zi, a doua zi mi-e frică de cântar şi îl evit”, a precizat Patrizia Paglieri amuzată de mărturisirile făcute. 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies