DESCOPERĂ: Cine este CARMEN NEGOIȚĂ, noua concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities


Află tot ce nu știai despre Carmen Negoiță, una dintre concurentele noului sezon „Bravo ai stil! Celebrities”.


In articol:

Cine este Carmen Negoiță

Carmen Negoiță  este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din România, devenind și influencer în domeniul modei odată cu expansiunea rețelelor de socializare.

Carmen Negoiță are doi copii, Ingrid, care împlinește anul acesta 20 de ani și Harry care și-a sărbătorit majoratul pe 23 iulie 2021.

Ingrid a ales să urmeze liceul la Londra și se pregătește pentru Facultatea de Marketing, iar Harry învață în România.

„Harry are încă clase online şi sperăm să se întoarcă în septembrie la boarding. Iar Ingrid aşteaptă în august răspunsul de la facultăţile la care a fost acceptată în Londra. Şi ea ar trebui să plece în septembrie."- spune vedeta.

Citeste si:// THEO ROSE// Cine este artista. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Rețeta tinereții la 40 de ani

Carmen Negoiță arată spectaculos, secretul frumuseții sale constând într-un stil de viață echilibrat, bazat pe principii sănătoase.

„Mănânc echilibrat şi am grijă ca, atunci când exagerez, să compensez cu multe sucuri de frunze verzi pentru alcalinizare. Trucurile mele de frumuseţe sunt legate şi de interior, dar şi de exterior. Nu mănânc niciodată dimineaţa până nu beau minim 0,5 l de apă.

Şi încerc să ţin intermittent fasting. Corpul nostru nu are nevoie de atâta mâncare câtă credem noi. Se regenerează foarte bine atunci când nu ne îmbuibăm cu mâncare. Şi da, iau suplimente pentru piele, dar şi minerale. Odată cu trecerea timpului, corpul nostru nu mai produce la fel de mult şi trebuie să îl ajutăm. În rest, curăţare şi hidratare constantă pentru piele, sport şi o atitudine young, pozitivă." ne dezvăluie Carmen.

Citeste si:|| UPDATE|| Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

carmen negoita bravo ai stil

Întrebată fiind, în cadrul unui interviu, dacă s-a simțit amenințată de trecerea timpului, dar și despre lucrurile pe care le-a învățat de-a lungul anilor, Carmen Negoiță a răspuns:

„Nu sunt deloc speriată de trecerea timpului, momentan. Poate pentru că eu mă simt mai bine acum decât la 20 de ani. Am o altă atitudine, altă energie şi am senzaţia că mă bucur altfel de viaţă. Uneori trebuie să zic cu voce tare ce vârstă am, ca să nu uit eu. Anul acesta schimb şi prefixul, intru în altă ligă. Timpul trece oricum şi noi trebuie doar să ne bucurăm la maximum. Să nu vă surprindă dacă mă vedeţi în baston la festivaluri... Am zis!"

Citeste si:// ANDA ADAM// Cine este noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Succesul în online nu ține cont de vârstă

Vedeta a început să-și contureze blog-ul la o vârstă nu tocmai fragedă, motiv pentru care au apărut voci care au descurajat-o.

„Când am început eu, lumea nu ştia foarte multe despre blogging. Acum poate mai zic că sunt prea bătrână pentru blog, tik tok şi social media. Dar eu trăiesc după regulile mele şi nu după cum cred alţii că ar trebui să fiu. Oamenii vorbesc despre limitările lor când mă sfătuiesc pe mine ce ar trebui să fac, cum să mă comport. Noi trebuie să înţelegem că fiecare om are un anumit fel de a fi, o anumită energie şi un mod de exprimare. Atâta timp cât nu te afectează personal, trebuie să ne tolerăm unii pe alţii şi să apreciem când ne place ceva. Am eu un citat care îmi place mult: „Să gândeşti este greu, de aceea majoritatea oamenilor judecă“.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Carmen Negoiță, concurentă în sezonul 7 al show-ului fenomen „Bravo ai stil! Celebrieties”

Carmen Negoiță ne oferă online lecții despre un stil de viață sănătos și ne pune la curent cu cele mai noi tendințe în modă.

Anul acesta, vedeta s-a hotărât să răspundă provocării venite din partea producătorilor emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrieties”.

Carmen Negoiță este adepta unui ,,mix de stiluri", abordând adesea stilul androgin, ținutele feminine, rafinate, fiind în egală măsură, pe gustul vedetei.

Citeste si:|| UPDATE|| Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez.

Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la <Săptămânile Modei> și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile...”, a spus Carmen Negoiță.

Chiar dacă nu este ușor să fii în lumina reflectoarelor, după cum mărturisește chiar ea, Carmen Negoiță este convinsă că va face față cu brio provocării „Bravo ai stil! Celebrities”, întrucât va defila pe podiumul emisiunii în ținute spectaculoase, menite să reflecte personalitatea sa puternică.

Citeste si:\\ DESCOPERĂ\\ Cine este OLGA VERBIȚCHI. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

„Nu este ușor să fii in lumina reflectoarelor, dar imi plac provocarile. Din 8 septembrie ne vedem la Bravo, ai stil, pe Kanal D Romania, unde mi-am propus să fac ținute cât mai diferite. Uneori o sa fiu un “cuconete” elegant, cum m-a numit o colegă de platou, dar o să fiu și o bombă sexy, o școlăriță rătăcită 😂 și multe alte personaje. Chiar dacă nu mă pricep să defilez și emoțiile sunt foarte mari, știu că muzica o să îmi dea acel drive de care am nevoie, ca să mă simt în elementul meu. Aștept părerile voastre și criticile constructive și sunt foarte curioasă care o să fie personajul vostru preferat", a scris Carmen Negoiță pe contul ei de Istagram.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

DESCOPERĂ: Cine este OLGA VERBIȚCHI. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri