Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

connect-r studii
Connect-R

Află toate detaliile despre viaţa artistului Ștefan Relu Mihalache, cunoscut publicului sub numele de Connect-R.

Connect-R s-a născut în Bucureşti, într-o zi călduroasă de vară, din data de 9 iunie 1982. Artistul, cu numele lui real, Ștefan Relu Mihalache, a abordat de-a lungul timpului mai multe stiluri de muzică: hip hop, dance, pop, R&B, reggae.

Cine este Connect-R- Ștefan Relu Mihalache

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

connect-r biografie
Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: AFLĂ: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

La vârsta de 8 ani, pe vremea când ceilalţi copii se jucau încă, în faţa blocului, Connect-R şi-a început cariera artistică în cadrul grupului Primăvara. În acest grup, Ştefan a intrat ca dansator şi nu ca artist muzical cum probabil mulţi s-ar fi aşteptat.

Copilăria a fost una plină de lipsuri financiare, iar în adolescenţă a vândut ziare. Niciodată nu a renunţat la visul lui, acela de a deveni un artist consacrat în industra muzicală românească.

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle’, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă.

(…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti "Franţ"! Gata, fericire pe mine!”, a mărturisit cântăreţul pe Instastory.

De asemena, a povestit şi de lipsa banilor şi cum i-a marcat acest lucru, copilăria.

Părinţii lui au încercat mereu să suplinească lipsa bunurilor, cu toată dragostea lor. Mama lui, Rodica Mihalache a lucrat la Mase plastice, iar tatăl, Aurel Mihalalche era mereu căutat ca tinichigiu.

cine este connect-r
Connect-R si mama lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef FOA (Florin Scripcă). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

“La Grupul Primăvara câştigam cadouri multe. Veneam acasă cu pungi imense din plastic cu baloane, gume de mestecat, ciocolate. Până la etajul mai 6 ajungeam cu două-trei bomboane. Încercam să-mi cumpăr prieteni cu ele. Şi reuşeam, da… le mai arătam câte un pas de dans. Era febra cu Moonwalk-ul lui Michael Jackson pe vremea aia. Şi asta m-a ajutat să depăşesc răceala lor. Ne-am mutat în Militari unde am cam făcut foamea.

Fabrica de Mase plastice s-a închis, tata a fost depăşit de tehnologie şi nu a mai putut să muncească. Tabla nu prea mai exista ca materie primă pentru acoperişuri. Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Cum şi-a început Connect-R cariera artistică

asia express connect-r
Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Destinul a luat o altă întorsătură pentru tânărul Ştefan, în mometul în care a avut prima colaborare cu RACLA. În anul 2006 era primul rapper care evolua pe scena Eurovision. Connect-R nu a ascuns vreodată, faptul că este de etnie romă. În 2010, în cadrul premiilor Best Music Award la Craiova, acesta a primit premiul pentru cel mai bun cântec al anului. El a făcut un gest ce a devenit foarte intens mediatizat, etalându-şi un tricou pe care scria mare, negru pe alb “Sunt ţigan!”.

Într-un interviu, cântăreţul a povestit o secvenţă comică de pe vremea când avea doar 7 ani. “Am luat o perie de sârmă de la tata, săpun, şi am început să mă frec pe mână. Şi acum mai am semnul. În mintea mea era ideea că trebuie să scap de culoarea asta, care era ceva ca o murdărie, şi să fiu ca şi ceilalţi copii”.

Mama lui a fost cea care l-a liniştit şi i-a explicat că nu trebuie să îşi facă probleme pentru acest lucru. “Mi-a explicat că România e ţara care ne-a adoptat, că suntem români, chiar dacă avem altă etnie, şi că vorbim aceeaşi limbă, româna. De atunci eu ştiu că sunt român, în primul rând. Ţigan pentru mine e aşa, ca o subdiviziune!”.

După ce a vândut ziare în intersecţii, a împărţit pliante publicitare, a lucrat în construcţii sezonier, în final şi-a găsit slujba perfectă. Acesta a devenit inginer de sunet în studioul Urban Records. “Acolo am învăţat unde e DO-ul pe clapă şi tot ce ştiu astăzi în materie de muzică. Îi datorez enorm lui Luca, omul care m-a învăţat acolo tot ce ştiu.”

Tatăl lui nu a crezut că poate ajunge să câştige bani din muzica, iar singura a care l-a susţinut a fost doar mama lui.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

“Mama a fost întotdeauna încrezătoare în pasiunea mea. Dacă azi i-aş spune că vreau să mă fac cosmonaut, mi-ar da toţi banii ei ca să mă fac cosmonaut. Tata, în schimb, e mai pragmatic, deşi el e tot artist. Când bea ceva îţi cântă orice de la Tom Jones până la Harry Belafonte. Dar nu a crezut niciodată că din artă se poate trăi, de aceea nici nu m-a încurajat vreodată să merg pe calea asta”.

Micuţul Ştefan Mihalache din Dristor devenise celebru. Primul abum de referinţă a fost intitulat “Dacă dragostea dispare”.

Connect-R a fost căsătorit cu artista Misha şi au împreună o fetiţă

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este SHIFT. Biografie: nume real, data nașterii, carieară

connect-r si misha
Connect-R, Misha si Maya[Sursa foto: Instagram]

Cei doi artişti s-au cunoscut în anul 2013. DJ Sava lucra la mai multe piese alături de Connect-R. Când DJ-ul a adus-o pe Misha la studio, în ideea de a înregistra piesa "Tenerife", Connect-R a fost fermecat de frumoasa fată. A fost dragoste la prima vedere.... La câteva luni de la relaţie s-au căsătorit. Pe data de 21 septemebrie 2014 a avut loc căsătoria si au fost cununaţi de Pepe şi Raluca. În acelaşi an au devenit părinţii Mayei.

„Îi auzeam pe toți tovarășii mei că își doresc băieți și eu mi-am dorit tot timpul fată. Chiar vorbeam cu Misha și ne-am pus un pic problema “Bă, dacă e băiat?!”. Și apoi am zis: “Hai termină cu prostiile, sănătos să fie! Eu nu m-am văzut niciodată tată de băiat.”, a spus artistul în cadrul unui podcast.

În vara anului 2018, Conncet-R a recunoscut ca el şi Misha nu mai formează un cuplu. Separarea dintre cei doi se realizase în anul 2017. În momentul, în care a recunoscut oficial, cântăreţul a postat un mesaj pe contul lui de Instragram: "Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat!", a scris Connect-RCitește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Cine este Joseph Hadad. "Când soția s-a îmbolnăvit de cancer la sân, nu am știut. Momentele astea nu o să le uit în viața mea! Le țin până la groapă."

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies