Ciorba de varza ardeleneasca, cu afumatura de porc - Care este reteta perfecta


Este sezonul cărnurilor afumate şi al verzelor murate, aşa că oricând îşi poate face loc în meniul oricui, o delicioasă ciorbă de varză ardelenească, cu afumătură de porc.

Ingrediente

1 varză murată, de mărime medie
100 ml ulei de măsline
2 cepe
1 morcov
1rădăcină păstârnac
1 rădăcină de ţelina, mică
1 cartof
1-2 ardei roşii
500 g ciolan de porc dezosat şi afumat
750 g coastă de porc afumată
pătrunjel
mărar
piper
3 gălbenuşuri
500 g smântână
3 l apă
1 l zeamă de varză

Mod de preparare ciorbă de varză ardelenească

Se scurge varza şi se toacă fideluţă, apoi se căleşte în puţin ulei de măsline.

Se amestecă pe foc, pentru câteva minute, apoi se adaugă apa şi se lasă la fiert.

Legumele curăţate şi tocate în cuburi, se călesc în restul de ulei, apoi se adaugă peste varză.

Citeste continuarea aici.


Citește și:

Ciorba de a doua zi dupa Craciun! Acra, revigoranta, te scapa de greata si dureri de stomac

Secretul pentru cea mai buna supa crema de usturoi - Asa se face "ciorba de burta fara burta"

Asa faci cea mai gustoasa ciorba de burta! Asta e secretul care o face delicioasa!

Nu mai puneti leustean la ciorba daca suferiti de aceasta boala! Medicii trag un semnal de alarma

Stadionul Național din Varșovia, transformat in spital COVID! Când va fi gata?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri