Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”


Pufeh este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online. Însă știați că acesta are o bună prietenie cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Pufeh, ce vârstă are, dar și care era legătura dintre acesta și Alina Ceușan, dar și Carmen Grebenișan.

În plus, descoperiți și care este provocarea la care acesta participă, pentru a-și testa limitele și puterile.

 

Ce vârstă are Pufeh

Pufeh este unul dintre cei mai cunoscuți  influenceri din mediul online, având peste 19 mii de urmăritori pe contul său de Instagram, motiv pentru care nu trece nici măcar o zi în care acesta să nu posteze pe contul său personal de Instagram.

Pufeh are, în prezent, frumoasa vârstă de 28 de ani.

pufeh varsta

Pufeh este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Gina Bradea. “Îmi place să fiu întotdeauna printre cei mai buni”

 

Cine este Pufeh

Pufeh este cunoscut ca fiind un expert în beauty, fiind familiar cu tot ce înseamnă tendințe în make-up, indiferent de perioada anului în care ne aflăm.

În plus, acesta a devenit cunoscut publicului larg și prin intermediul colaborărilor pe care le are cu diverși artiști de la noi din țară.

Pufeh este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, ținându-și fanii la curent cu orice loc în care ajunge, dar și cu proiectele pe care le are în desfășurare. Acest aspect este confirmat și de reperele pe care acesta le-a creat pe pagina sa de Instagram. Întâlnim acolo nenumărate fotografii și filmulețe în care  Pufeh  călătorește în diverse zone ale lumii.

Așadar, printre nenumăratele sale călătorii, le întâlnim și pe cele în Spania, Germania și Dubai, acolo unde a participat la evenimente care au legătură cu zona de make-up sau modă.

pufeh si carmen grebenisan

Pufeh este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

 

Pufeh este bun prieten cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Se pare că  Pufeh  este mai bun prieten cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, decât știa publicul larg. Aceștia formează o echipă de trei, apreciată de nenumărate persoane, motiv pentru care, Pufeh a primit susținerea oamenilor din mediul online, chiar din momentul în care a început să colaboreze cu cele două.

Inclusiv acest aspect a contribuit la notorietatea influencerului, ținând cont de faptul că Pufeh a colaborat și încă mai colaborează cu Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, fiind foarte buni prieteni. Se pare că cei trei se ocupă împreună de administrarea unei afacere cu costume de baie pentru fete, dar și a diverselor branduri de haine. Astfel, odată cu trecerea timpului, Pufeh a început să participe și la evenimente care aveau loc în lumea showbiz-ului românesc.

Datorită faptului că Pufeh este specializat pe zona de beauty, nenumărate fete au apelat la sfaturile sale în make-up. Acestea au cerut chiar să le machieze sau să îl invite să realizeze împreună videoclipuri pentru rețelele de socializare. 

pufeh si alina ceusan

Pufeh este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este bunica Gherghina de pe TikTok. „Tu să ai grijă de florile astea, după ce nu o să mai fiu eu, că te mănânc!”

 

Pufeh particip ă la provocarea vieții sale

În prezent,  Pufeh participă la una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale. Acesta s-a înscris într-o emisiune TV plină de provocări, alături de prietena sa, Bruja, o cunoscută cântăreață de muzică trap, de la noi din țară. Acesta este determinat să-și depășească limitele mai mult ca oricând. Acesta este și unul dintre motivele pentru care Pufeh a fost foarte încântat, atunci când a aflat că urmează să participe la respectiva emisiune televizată.

 „ Pentru noi, participarea înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales, și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea .”, au mărturisit  Pufeh și Bruja.

pufeh si bruja

Pufeh este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. „Nici nu voia să audă de România”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. „Nici nu voia să audă de România”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este bunica Gherghina de pe TikTok. „Tu să ai grijă de florile astea, după ce nu o să mai fiu eu, că te mănânc!”

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri