Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”


Artistul Puya este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Însă știați că acesta s-a lansat și în lumea afacerilor?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Puya, dar și cum a reușit să aibă parte de succesul de care se bucură în prezent, în cariera sa muzicală. În plus, descoperiți și cum a cunoscut-o pe frumoasa sa soție, cu care formează o familie frumoasă, Melinda Gărdescu, alături de cele trei fiice ale lor.

 

Cine este Puya

Puya, pe numele său real, Dragoș Gărdescu, s-a născut pe data de 22 iulie, la periferia Bucureștiului. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 42 de ani.

Artistul a preferat întotdeauna să își țină familia departe de lumina reflectoarelor și de obicei, obișnuiește să vorbească destul de rar despre cei dragi.

Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, acesta a mărturisit că îi este dor de zăpada din copilărie, dar și de activitățile pe care le desfășura. Mai ales în timpul sărbătorilor de iarnă, Puya a ținut să precizeze că nu cadourile erau cele care aduceau fericirea, ci mai degrabă faptul că se simțea iubit și protejat de cei dragi.

În prezent, Puya încearcă să se bucure de fiecare dată de momentele speciale din familie și încearcă să păstreze cât de mult posibil tradițiile de Crăciun.

Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie. Pare ciudat, știu, vorbesc ca un moș, dar sincer, îmi dau seama acum că Susaiul era la mine în fața blocului și eu habar nu aveam. D-aia sunt mult mai atent acum la ce e în jur.

Cine știe ce pierd. Nu cadourile aduc bucurie, nu plasticele din China. Bucuria e să te simți iubit și protejat ori mie asta mi-a arătat Moș Gerilă că nu aveai voie să spui Moș Crăciun ”, a mărturisit artistul Puya.

puya cantaret

Citeste si: Câte operații estetice are Andreea Bănică. "Dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? Deja asta sună a răutate!"

 

Debutul artistului Puya în muzică

Încă de la jumătatea anilor ’90, Puya a fost unul dintre fondatorii trupei “La Familia”. Aceștia au fost cei care au dat naștere unui stil muzical nou. La începutul carierei, artistul cânta împreună cu trupa în deschiderea concertelor. În momentul în care lumea a arătat un interes crescut față de stilul original propus de aceștia, au scos albumul “Nicăieri nu-i ca acasă”, album care a fost unul din cele mai vândute, la acea vreme.

Încă un hit de pe album, a fost “Tupeu de borfaș”, care a reușit să ruleze săptămâni la rând pe unicul post de televiziune de acest tip din România, devenind cunoscuți în întreaga țară, prin intermediul notorietății pe care această piesă a avut-o.

Anul 2008 a reprezentat anul în care Puya și-a început cariera solo cu noul album “Muzică de toloneală și depravare”, care s-a dovedit a fi un real succes. Artistul Puya s-a lansat și în lumea afacerilor, pe timpul pandemiei, după ce a început să producă măşti de protecţie sub denumirea de „Maidanez”, brandul său.

cine este puya

Citeste si: Cine este OASE. „Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase"

 

Cum a cunoscut-o Puya pe soția lui, Melinda Gărdescu

În momentul în care  Puya  a cunoscut-o pe soția sa din prezent, Melinda Gărdescu, aceasta termina clasa a XII-a, iar deși în prezent au o frumoasă poveste de dragoste, începutul celor doi nu a fost atât de roz.

Melinda Gărdescu prezenta un Bal al Bobocilor din Deva, eveniment la care  Puya  a fost invitat să cânte. Până aici, totul bine și frumos, însă în urma acestui eveniment, artistul nu a mai primit banii de la organizatorii balului. Partea bună? Acesta și-a întâlnit sufletul-pereche, pe Melinda.

„  Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții  ”, a declarat Puya, în urmă cu ceva timp.

Puya   și Melinda Gărdescu au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească în anul 2011. De atunci și până în prezent, cei doi sunt mai mult decât fericiți, în special că odată cu trecerea timpului, în viața lor au apărut pe lume trei fetițe absolut superbe.

puya wiki

Citeste si: Cine este JEAN GAVRIL. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta"


Abonează-te pe

Citește și:

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Eu sunt Maia: o biografie excepțională a Maiei Morgenstern

Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri