Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie."

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu.  „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie.
Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie."

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a devenit cunoscută datorită emisiunii de umor, pe care a și câștigat-o. Însă știați de când formează cei doi un cuplu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact iubita lui Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, cum a cunoscut-o acesta, dar și care este diferența de vârstă dintre cei doi. În plus, descoperiți și care a fost prima aparție TV a acestora.

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

cine este doina teodoru de la america expres
Doina Teodoru in copilărie[Sursa foto: Instagram]

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu are frumoasa vârstă de 33 de ani, fiind născută pe data de 15 noiembrie, și este din Galați.

Aceasta este de profesie actriță și a devenit cunoscută odată cu participarea sa în cadrul unui show televizat de umor, pe care l-a și câștigat, în anul 2017. Tânăra a reușit să se facă remarcată în respectiva emisiune de către Mihai Bendeac, cu care a și colaborat pentru diverse proiecte.

Am ajuns la emisiune la recomandarea unui coleg de la teatru. Am mai fost acum doi ani, dar nu m-am descurcat atât de bine.

E drept, nici nu am făcut prea mult lobby atunci să mă voteze lumea. Şi chiar şi acum, după ce am câştigat, continui să nu am încredere în astfel de concursuri. Mă bucur însă că momentul meu a fost apreciat de Mihai Bendeac, un artist desăvârşit şi un jurat cu experienţă în domeniul comediei. Asta contează cu adevărat ”, a spus Doina Teodoru într-un interviu.

Pasionată de călătorii şi de a descoperi locuri noi, Doina a precizat într-un interviu ca, Tailanda este țara care deține locul întâi in topul preferințelor ei.

Atunci când trebuie să joace un rol tragic, Doina Teodoru îşi reamintește un moment tragic petrecut în viaţa ei, pe când avea vârsta de 14 ani. „Aveam un câine care era destul în vârstă şi l-am scos afară, la plimbare.

Se mişca foarte greu şi la un moment dat am traversat o străduţă, destul de îngustă.”

Din nefericire, o maşină a traversat peste animalul de companie al Doinei, exact în faţa ochilor ei. Aceasta este imagine care a urmărit-o ani la rând, pe tânăra actriţă. Momentul încearcă să şi-l amintească mereu atunci când joacă un rol dificil. Marcată fiind de acest moment, şatena l-a folosit mereu în meseria sa.

„M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie. Retrăindu-l, l-am consumat” a specificat Doina Teodoru într-un interviu.

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”

doina teodoru varsta
Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile locale”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum a cunoscut-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui

Deși atunci când vine vorba despre viața personală, chef Cătălin Scărlătescu, preferă să fie cât mai discret cu putință, lucrurile nu au mai stat așa de această dată, oferind chiar amănunte cu privire la relația pe care o are cu Doina Teodoru.

Chef Cătălin Scărlătescu a cunoscut-o pe iubita lui, la mare, în Vama Veche.

Acesta a recunoscut că la început a fost destul de timid, cu toate că o mai văzuse și cu alte ocazii pe Doina Teodoru. Prin urmare, aceasta a fost cea care a făcut primii pași către acesta, reușind să-l cucerească pe chef Cătălin Scărlătescu.

În prezent, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, încă de la sfârșitul anului trecut, în urma căreia, Cătălin Scărlătescu pare că s-a schimbat puțin în ceea ce privește discreția față de viața sa personală.

Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă ”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citeste si: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni”

doina teodoru iubit

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN BORDEA. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru

Cu toate că Doina Teodoru are vârsta de 33 de ani, iar Cătălin Scărlătescu are vârsta de 50 de ani, diferența dintre cei doi fiind de 17 ani, nu pare să fie un aspect important pentru aceștia sau să îi deranjeze în vreun anumit mod.

Ținând cont de faptul că atât familia, cât și prietenii lui Cătălin Scărlătescu i-au tot spus în repetate rânduri că este timpul să se așeze la casa lui, acesta pare că a ținut cont de sfaturile primite.

Relația celor doi este una foarte serioasă, iar aceștia au chiar planuri mari de viitor împreună. O persoană care spune că este chiar sigură de faptul că îl va vedea la altar cu Doina Teodoru, este chiar sora lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm”

chef scarlatescu iubita
Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu[Sursa foto: Facebook]
 

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cătălin Scărlătescu și iubita, prima apariție împreună la TV

În urmă cu aproape o lună, Cătălin Scărlătescu a fost surprins alături de iubita sa, Doina Teodoru, în cadrul unei emisiuni TV, cu premii, alături de Maria Speranța și Cătălin Rizea.

Aceștia luptau pentru o cauză nobilă, iar actrița a fost cea care a reușit să câștige ediția specială și toate premiile, pe care ulterior le-a donat. Tot aici, Cătălin Scărlătescu a făcut câteva decaratii despre viața pe care o trăiește împreună cu frumoasa actriță.

Am și eu o vârstă, la 25 de ani m-am oprit. Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun ”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”

doina teodoru si catalin scarlatescu
Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Joaquin Bonilla. „Din 2002 sunt aici în România şi mereu spun că sunt mexicanul pierdut aici."

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies