Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni”


Deși Puya este un artist care se află în atenția publicului, soția sa, Melinda Gardescu, preferă să își păstreze distretia. Însă știați cum s-au cunoscut?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Melinda Gardescu, soția artistului Puya, dar și s-au cunoscut cei doi. În plus, descoperiți și declarații ale artistului, cu privire la prima întâlnire pe care a avut-o cu soția sa, dar și despre frumoasa familie pe care cei doi o au împreună.

 

Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya

Melinda Gardescu are frumoasa vârstă de 33 de ani și ste căsătorită cu artistul Puya de 10 ani. Împreună au o frumoasă familie, având trei fetițe de care se bucură zilnic.

Deși Puya este o persoană publică, Melinda și cele trei fetițe ale lor, preferă să nu fie prezente atât de publice, ci mai mult discrete.

Aceasta se dedică în totalitate familiei sale, având grijă în permanență grijă de cele trei fetițe ale lor.

Melinda Gardescu nu lucrează în prezent, dedicându-și tot timpul creșterii fetițelor. Prin urmare, artistul Puya este cel care se ocupă de stabilitatea familiei.

M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine.

Așa am început să strâng bani. Că eu bani mai avusesem, da îi făceam praf mereu că, na, viața de rockstar cere sacrificii. Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil d-aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea ”, a mai spus Puya.

puya inaltime

Citeste si: Câte operații estetice are Andreea Bănică. "Dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? Deja asta sună a răutate!"

 

Cum a cunoscut-o Puya pe soția lui, Melinda Gardescu

În momentul în care Puya a cunoscut-o pe soția sa din prezent, Melinda Gardescu, aceasta termina clasa a XII-a, iar deși în prezent au o frumoasă poveste de dragoste, începutul celor doi nu a fost atât de roz.

Melinda Gardescu prezenta un Bal al Bobocilor din Deva, eveniment la care Puya a fost invitat să cânte. Până aici, totul bine și frumos, însă în urma acestui eveniment, artistul nu a mai primit banii de la organizatorii balului. Partea bună? Acesta și-a întâlnit sufletul-pereche, pe Melinda.

Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții ”, a declarat Puya, în urmă cu ceva timp.

puya copii

Citeste si: Cine este OASE. „Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase"

 

Puya și soția lui, Melinda Gardescu au împreună o frumoasă familie

Puya și Melinda Gardescu au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească în anul 2011. De atunci și până în prezent, cei doi sunt mai mult decât fericiți, în special că odată cu trecerea timpului, în viața lor au apărut pe lume trei fetițe absolut deosebite.

Știi cum se zice: ai grijă ce-ți doreșți, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineață la școală ”, a povestit Puya.

melinda puya

Citeste si: Cine este JEAN GAVRIL. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta"


Abonează-te pe

Citește și:

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Eu sunt Maia: o biografie excepțională a Maiei Morgenstern

Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului” Cătălin Botezatu suferă de pancreatita acută şi a ajuns la spital
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri