Cine este Larisa Iordache. „Eu am fost un copil care am mers după instinct toată viaţa."


Larisa Iordache este una dintre cele mai apreciate gimnaste de la noi din țară. Însă știați care a fost motivul pentru care aceasta a ales să renunțe la pasiunea sa?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Larisa Iordache, dar și care a fost motivul pentru care s-a retras din domeniul sportiv. În plus, descoperiți și care a fost cea mai mare dezamăgire a acesteia din carieră, dar și pe cine idolatrizează tânăra.

Cine este Larisa Iordache

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

cine este larisa iordache

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Larisa Iordache s-a născut pe data de 19 iunie, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 25 de ani. Aceasta este o gimnastă, medaliată olimpică, mondială și europeană. A reușit să câștige medalia de bronz în proba de echipe la olimpiada din anul 2012, cvadrupla medaliată mondială, dar și de până la 12 ori, medaliată europeană.

Tânăra s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, pentru ca mai apoi să ajungă la lotul olimpic de la Izvorani.

Acest lucru s-a întâmplat abia după ce a fost remarcată într-o zi, în parc, de către Mariana Câmpeanu, care la acea vreme era antrenorul clubului Dinamo.

Larisa Iordache nu făcea altceva decât să meargă pe role, însă antrenorul Mariana Câmpeanu a văzut cu totul și cu totul altceva la aceasta, fiind caracterizată prin cuvintele: „E unică în gimnastică”.

„Eu nu am fost un copil frumos şi eu chestia asta, dar am fost un copil muncitor. Mama m-a învăţat ceva, chiar şi până în ultima ei clipa de a trăi. Înainte de a se îmbolnăvi mi-a zis: „Trebuie să îţi trăieşti viaţa! Să îţi pese mult mai mult de tine." Eu am fost un copil care am mers după instinct toată viaţa. Părinții mei au stat mereu în spatele meu şi au muncit pentru mine şi fratele meu, ca să facem performanţă.” a povestit Larisa Iordache într-un podcast.

Din nefericire, mama gimansei a decedat în vara anului 2021, răpusă de  o boală necruţătoare.

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

larisa iordache twitter

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm”

Larisa Iordache s-a retras din gimnastică

Gimnasta Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, după ce a suferit o intervenție chirugicală la gleznă, spre finalul anului trecut. Aceasta a ales să anunțe acest eveniment dificil din viața sa, prin intermediul unui mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook. Mesajul conține gândurile acesteia cu privire la faptul că se simte împăcată şi mulţumită cu alegerea pe care a făcut-o şi că odată cu anul 2022, Larisa Iordache va începe un nou capitol al vieții.

Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegerea de a fii cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică. Azi închei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegerea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipicii de o parte, costumul în dulap şi tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea. Aş vrea să spun multe, însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare. Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive. Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastică! Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea!”, a fost mesajul postat de gimnasta  Larisa Iordache  pe contul său de Facebook.

Citeste si: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

larisa iordache wikipedia

Citeste si: Cine este Ovidiu Buta. „Din păcate pentru ei, opinia mea e mai puternică şi vizibilă”

Gândurile gimnastei Larisa Iordache

În urma unui interviu, Larisa Iordache a mărturisit care consideră că a fost cel mai mare eşec sau cea mai mare dezamăgire a acesteia, din cariera sa de sportivă. Răspunsul acesteia s-a îndreptat către faptul că oarecum, nu ar avea niciun astfel de moment, însă cu toate acestea, există un moment de regret din cariera sa: „ La echipă mi-a părut foarte rău pentru că, într-adevăr, voiam să fim pe podium, să ne cânte imnul, îmi doream că fiecare în parte să fim campioane europene. După concursul de la echipă am fost supărată, dar asta m-a motivat şi mai mult în cea de a treia zi de competiţie, în finala de la aparate, şi am încercat să recuperez din ce am pierdut la echipe ”.

Cu toate acestea, Larisa Iordache a reușit să se ambiționeze tot mai mult, pentru ca odată cu trecerea timpului să revină pe podium, exact așa cum își dorea. Bineînțeles că pasiunea acesteia trebuie să aibă și o persoană pe care să o urmeze ca exemplu, iar în cazul acesteia, se pare că apreciază fiecare gimnastă din acest domeniu, însă la început o idolatriza pe gimnasta Nadia Comăneci: „ Apreciez fiecare gimnastă care ne-a adus rezultate pentru puterea de care a dat sau dă dovadă, toate sunt nişte modele. Eu am încercat să iau de la fiecare câte ceva. Am început în a o idolatriza pe Nadia, desigur, pentru că a ajuns un model la nivel global, o cunoaşte toată lumea asta mare. De la fiecare gimnastă recunoscută şi premiată am încercat să învăţ câte ceva, ceva ce s-a potrivit personalităţii mele şi am reuşit să mă modelez şi să ajung eu însămi la succes ”.

Citeste si: Cine este Joaquin Bonilla. „Cred în mine!”

larisa iordache tumblr

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Dinu, fratele lui Jean Gavril. "Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri