Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. „Nici nu voia să audă de România”

cine este monica tand

Monica Tand

Monica Tand este soția unuia dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, Nicolai Tand.

Frumoasa brunetă are o comunitate destul de mare de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde își expune diverse momente ale viețiii. În ultima perioadă, a devenit și mai cunoscută, de când partenerul ei de viață a participat la mai multe emisiuni, crescându-i popularitatea.

Cu ce se ocupă Monica Tand

monica tand biografie
Monica Tand [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cerasela Rogen. „Am avut o mamă vitregă ca în povești... a fost extrem de violentă!”

În ultima perioadă, Nicolai s-a expus din ce în ce mai mult în lumina reflectoarelor, iar acesta a fost un motiv în plus pentru care publicul a fost și mai atras să știe cine este soția sa. Monica  debutează în domeniul modei, fiind antreprenor, syle expert și un cunoscut blogger de fashion și lifestyle. În trecut, partenera de viață a cunoscutului chef, a fost model internațional.

În prezent, Monica îmbină viața profesională cu cea de familie, fiindcă ea și soțul ei au doi copii, o fetiță în vârstă de 12 ani, Ilona și un băiețel pe nume Iancu, în vârstă de 9 ani.

  A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine” Ce sacrificii a făcut Monica Tand pentru Nicolai Tand

nicolai tand si sotia
Monica și Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este Valentina Pelinel. „Nu am avut o copilărie ușoară”

Înainte să îl cunoască pe Nicolai, bruneta a mai fost căsătorită cu un francez, pe vremea când viața ei se desfășura în Franța. Ulterior, l-a întâlnit pe Nicolai, tot în Franța, iar coincidența a făcut ca amândoi să fie din Maramureș. Cei doi s-au îndrăgostit și au încput o să devină un cuplu, trâindu-și viața în țara pe care ei o iubesc, Franța.

După mai bine de 10 ani de locuit în această țară, Nicolai a fost nevoit să se întoarcă în România. Acela a fost momentul în care Monica a făcut un sacrificiu enorm pentru soțul ei, renunțând la cariera ei de peste hotare și la concepția că nu se va mai întoarce în țara natală.

monica tand relatie
Ce s-a întâmplat în viața amoroasă a Monicăi[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel. „Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ!”

Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa.

Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine”, a mărturisit Nicolai Tand.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

De ce s-au căsătorit Monica și Nicolai Tand, după 10 ani de relație

monica tand familie
Ce a declarat Monica despre soțul ei, Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Adrian Oianu. „Sunt la vârsta la care pot să apreciez”

Deși povestea de dragoste a celor doi era una ca în povești, nunta nu a apărut. Monica și Nicolai au explicat că și-au dorit să facă nunta mai din timp, însă abia după 10 ani a venit momentul. Motivul acestei decizii a fost acela că nu s-au pus de comun acord pentru eveniment, deoarece bucătarul dorea o nuntă cu mulți invitați, în timp ce soția sa visa la un moment mai restrâns. În final, cei doi s-au căsătorit într-un cadru de vis, pe meleagurile unde amândoi au copilărit, în Maramureș. Chiar și după mai bine de un deceniu de relație, Monica și Nicolai își expun dragostea și pe rețelele de socializare, dar și în declarațiile emoționante pe care le fac.

„Am văzut încă o dată cât este de implicat, cât suflet pune în tot ceea ce face, cât de mult muncește să își depășească limitele și să ajungă cât mai sus, cât este de empatic și cum este modelul perfect pentru copiii noști. Je taime!”, a povestit Monica Tand.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies