Cine este Basti (Sebastian Țopescu), fiul lui Cristian Țopescu. ”Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu."


Sebastian Țopescu și-a făcut apariția în ultima ediție unei emisiuni culinare. Acesta le-a povestit tuturor cum a reușit să treacă peste moartea tatălui său, precizând și cu ce se ocupă în acest moment.


In articol:

Într-o emisiune culinară a venit fiul lui Cristian Țopescu, Sebastian.

El este o apariție de-a dreptul rară la televizor, așadar, a ținut să vorbească și despre pierderea tatălui său, dar și despre cât de greu i-a fost să treacă peste. Tânărul a mai dezvăluit și care este ocupația sa în prezent.

Sebastian Țopescu și-a făcut apariția într-o emisiune culinară

Sebastian Țopescu este fiul faimosului comentator sportiv, Cristian Țopescu, care a încetat din viață în urmă cu patru ani.

Tânărul are acum 23 de ani, și până la această frumoasă vârstă, și-a creat un drum în lumea modei, din dorința de a-l face mândru pe tatăl său. În prezent, Sebastian Țopescu, cunoscut prietenilor drept Basti, este fashion editor, stilist și îndrăgostit de călătorii.

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, și-a făcut apariția la televizor

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce vârstă are Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu

Citeste si: Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

Tânărul a făcut câteva declarații în legătură cu decesul tatălui său, care s-a întâmplat în perioadă de adolescență a acestuia. Lucrul acesta l-a motivat pe Sebastian să îl facă mândru cu cariera pe care a ales să o aibă, însă și-a dorit să se remarce cu o profesie diferită față de a tatălui său.

În cadrul emisiunii culinare, tânărul a avut o apariție nonconformistă. Basti este pasionat nu numai de haine, dar și de bijuterii, iar la emisiune a purtat un colier cu perle, precum și un cercel cu perle. În plus, el se ocupă de crearea de corsete.

”Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu. Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel”, a spus Sebastian Țopescu, în cadrul emisiunii TV.

Citeste si: Cât timp se fierbe caracatița. „Cel mai important este cum se prepară caracatiţa. În Spania este foarte popular acest fel"

Cine este Basti (Sebastian Țopescu), fiul lui Cristian Țopescu

Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, și-a făcut apariția la televizor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

Fiul lui Cristian Țopescu a pus accent pe aspectul preparatului

Sebastian Țopescu a decis să gătească un preparat mai special, însă, a depus mai mult efort pe partea vizuală a preparatului, decât pe gustul acestuia, venind din lumea artelor. El a preparat carpaccio de ananas cu brânză de capră. Cei trei jurați i-au oferit nota 10 pentru felul în care s-a prezentat preparatul, însă pentru gust a primit un singur cuțit. Mai mult decât atât, Sebastian Țopescu a primit cuțitul de aur pentru invitații speciali ai emisiunii culinare.

Citeste si: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, și-a făcut apariția la televizor

[Sursa foto: Captură YouTube]

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri