Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”


Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Însă știați că acesteia îi place să călătorească?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact logodnica lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, care este boala de care aceasta suferă chiar de câțiva ani de zile, dar și cum s-au cunoscut cei doi.

În plus, descoperiți și care este părerea acesteia cu privire la presupusul conflict cu familia partenerului său de viață.

 

Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culi ț ă Sterp

Daniela Iliescu a devenit cunoscută odată ce a intrat într-o relație cu artistul Culiță Sterp. Aceasta este pasionată de turism, iar totodată și adepta călătoriilor, dat fiind faptul că nu ratează nicio ocazie pentru a se bucura de o călătorie.

Aceasta a vizitat nenumărate destinații frumoase, printre care se află și Italia, Austria, Antalya, Dubai și Turcia.

daniela iliescu si culita sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Basti (Sebastian Țopescu), fiul lui Cristian Țopescu. ”Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu."

 

De ce boală suferă Daniela Iliescu

Deși Daniela Iliescu trăiește o poveste frumoasă de iubire alături de partenerul său, Culiță Sterp, aceasta se confruntă și cu anumite probleme de sănătate, pe care le-a menționat, pe contul său de Instagram.

Se pare că Daniela Iliescu suferă de poliartrită, fiind diagnosticată cu mai mulți ani în urmă, în perioada în care se află în SUA, pentru a urma un program de internship.

Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de mâini. De multe ori nu puteam închide pumnul și credeam că e de la sal ă. Dar cu timpul nu a trecut și am hotărât să investighez. În sarcină, boala stagnează, teoretic ar trebui să nu mai ai dureri, dar la mine au existat. Depinde de fiecare. Acum sunt mai bine!”,   a declarat Daniela Iliescu.

daniela iliescu copil

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Iulia Iacob, soția lui Liviu Teodorescu. „A mea soție are un palmares întreg”

 

Cum și-a cunoscut Culiță Sterp, soția

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape trei ani de zile, deși cei doi se cunosc din perioada adolescenței, de la vârsta de 14 ani. Cei doi au fost în aceeași clasă, la liceu, iar în prezent formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Astfel, în luna iunie a acestui an, Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, Daniela Iliescu, chiar în Cappadocia. Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împreună un băiețel, pe nume Milan.

Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun. ”, a declarat Culiță Sterp.

Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi.  La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri.”, a dezvăluit Daniela Iliescu.

culita sterp sotie

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”

 

Ce a declarat Daniela Iliescu despre conflictul cu familia lui Culi ț ă Sterp

Deși toate merg ca pe roate între Culiță Sterp și Daniela Iliescu, vorbele despre faptul că ar exista un conflict între aceasta și familia artistului, nu au încetat să apară. Prin urmare, Daniela Iliescu și-a făcut apariția pe rețelele de socializare, unde a menționat și câteva aspecte cu privire la acest subiect.

Păi cam orice ai face, bun sau rău, lumea oricum vorbește. Dar cam la ce te ajută ce spune lumea? Treci invers strada? Te afectează cu ceva? Și eu am momente când mă mai gândesc și apoi analizez: și dacă lumea zice ce zice, schimbă cu ceva viața mea de zi cu zi?”,  a menționat aceasta.

daniela iliescu declaratii

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cerasela Rogen. „Am avut o mamă vitregă ca în povești... a fost extrem de violentă!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Basti (Sebastian Țopescu), fiul lui Cristian Țopescu. ”Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu."

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Iulia Iacob, soția lui Liviu Teodorescu. „A mea soție are un palmares întreg”

Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri