Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta."


Artista Bruja face parte dintre cântărețele care a surprins publicul larg din primul moment în care a urcat pe scenă. Însă știați ce semnificație are numele său de scenă?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Bruja, dar și cum a ajuns aceasta să aibă succesul pe care îl deține în prezent, deși nu a intrat de foarte multă vreme în această industrie a muzicii.

În plus, descoperiți și câteva declarații ale acesteia, cu privire la piesa „La loc”, plăcută de nenumărate persoane.

 

Cine este Bruja

Citește și: Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”

Bruja, pe numele său real Teodora Mîzgoi, este o cântăreață de muzică trap.

Numele de scenă “Bruja” ar semnifica chiar cuvântul “vrăjitoare”, mărturisește artista. În plus, aceasta s-a inspirat din istoria femeilor din secolul XIII, care erau arse pe rug, pentru a-și alege numele.

Acest gen muzical combină trapul, cu muzica electronică, hip-hop, rap și rock. Artista a debutat în muzică în urmă cu 2 ani, mai exact în 2020, atunci când a impresionat publicul larg cu timbrul său considerat a fi unic. Aceasta

a reușit să ajungă imediat cu piesele sale în trending, datorită talentului muzical pe care îl are.

Odată cu intrarea sa în lumea muzicii, aceasta a reușit să colaboreze cu nenumărați artiști din România, printre care se numără și Killa Fonic, Irina Rimes, Liviu Teodorescu și Karmen. Colaborarea pe care a avut-o cu artistul Connect-R pentru piesa „Cântăreți de karaoke” a reprezentat rampa sa de lansare, prin intermediul cărora a devenit unul dintre cei mai urmăriți trapperi din industria românească.

Pe lângă piesele pe care le scoate, prin intermediul cărora reușește să iasă în evidență, Bruja are și un stil vestimentar destul de fresh, motiv pentru care, în ultime vreme a fost considerată o apariție controversată. Aparițiile sale includ look-uri cu peruci, haine care dețin un stil mai extravagant, reușind de fiecare dată, la fiecare apariție să arate ca o altă persoană.

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

bruja artista

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Bruja este conectată cu mediul online, dar și cu cel offline

Chiar dacă artista este conectată în mod constant la rețelele de socializare, Bruja mărturisește că este foarte important ca lumea să se mai deconecteze de la această lume, măcar din când în când. Aceasta a acordat un interviu la începutul pandemiei, atunci când le-a oferit tinerilor un sfat foarte important, pentru a-i împinge să evolueze cu adevărat.

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții. Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine”,  sunt câteva dintre principiile după care Bruja alege să își trăiască viața.

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

bruja wikipedia

Citeste si: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni”

Bruja, revelația muzicală a anului 2020

Pe lângă marea apariție din scena underground locală, acolo unde dă tonul în trap, artista Bruja este o apariție memorabilă de fiecare dată când pășește pe scenă. Chiar și în ceea ce privește stilul său personal, aceasta nu se teme niciodată să impresioneze lumea întreagă.

În cadrul unui interviu, artista și-a descris sound-ul: „ Am ales trapul pentru că a deschis porți noi multor doritori de a intra în lumea rapului, hip hopului. Pentru că, în fond, de acolo provine. Trapul este o metodă nouă de a menține cultura hip hopului vie în timpurile noastre. Trebuie să respectăm asta”.

Pentru că piesa sa denumită „La loc” a stârnit curiozitatea și interesul mai multor persoane, Bruja a ținut să precizeze cum a luat naștere această piesă dragă ei: „Piesa „la loc“ s-a născut din dorința mea de a da peste nas multora care m-au descurajat pe tot parcursul drumului meu muzical. Printre ei se numără și câțiva oameni cu studii, oameni frustrați care s-au ratat în viață și mi-au spus să stau liniștită la locul meu pentru că nu o să fac nimic cu muzica. Așa că iată-mă în prezent făcând muzică. Ce pot să le spun acum decât să ia un loc, nu?! Of course. Roata se învârte”.

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

bruja youtube

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm”

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri