Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”


Diana Bulimar este una dintre cele mai apreciate gimnaste din România. Însă știați prin ce a trecut aceasta, odată ce a renunțat la cariera sa?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact fosta gimnastă, Diana Bulimar,  dar și care este povestea din spatele performanței sale, după ce a renunțat la viața de sportivă. În plus, descoperiți și cum a reușit să le transmită un mesaj important, persoanelor care erau îngrijorate de aspectul lor fizic.

 

Cine este Diana Bulimar

Diana Bulimar face parte din categoria gimnastelor care, odată ce s-a retras din lumea sportului, a început să își folosească vocea pentru a face o schimbare în sport, dar și mai mult de atât.

Aceasta este o fostă gimnastă care a fost medaliată cu bronz, împreună cu echipa sa, la Jocurile Olimpice din anul 2012. 

Diana Bulimar mărturisește că nu se poate uita nici acum la o fotografie postată la acea vreme pe pagina sa de Instagram, pentru că este de părere că i se vede „burtica”. 

Fosta gimnastă a dorit să își spună povestea despre corpul ei, prin intermediul unei serii cu poze denumită “Baby Blue”, aceasta fiind culoarea sa preferată, dar și filtrul aplicat pozelor pe care i le-a făcut un prieten fotograf.

În cele nouă postări publicate pe contul său de Instagram,  Diana Bulimar  a scris despre cum a trecut de la a fi o gimnastă slabă, în extrema opusă, în care și dacă încerca să țină diete, tot „grăsuță” se simțea. 

diana bulimar tumblr

Citeste si: Eu sunt Maia: o biografie excepțională a Maiei Morgenstern

 

Diana Bulimar, un model pentru tinerele de vârsta ei

Diana Bulimar  a scris despre perioada în care a început să se îngrașe aproximativ nouă kilograme, după ce a renunțat la sport, la vârsta de doar 21 de ani. Acela a reprezentat totodată și momentul în care și-a permis să mănânce orice își dorește, indiferent de oră. 

Un alt aspect despre care fosta gimnastă a scris, a fost legat de criticile pe care le primea, în legătură cu  greutatea sa, pe rețelele de socializare, în momentul în care a participat, în anul  2018, la o emisiune plină de provocări, care necesita destul de mult efort fizic. Printre aceste critici se numărau și cele care aveau legătură cu faptul că este grasă sau că nu pare să fi făcut sport de performanță, vreodată.

Diana Bulimar  a scris și despre dietele „cu mâncat sau nemâncat”, pe care le-a tot încercat după respectiva emisiune, pentru că nici măcar nu se putea privi în oglindă și nu-i plăcea deloc de modul în care arăta, și inclusiv despre fetele slabe pe care le tot vedea în mediul online.

diana bulimar images

Citeste si: Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”

 

Cum a reușit Diana Bulimar să depășească acest impas

Deși a tot urmat diverse astfel de diete,  Diana Bulimar  a hotărât să renunțe la orice regim și să-i permită corpului să-și revină, în timp. Astfel, fosta gimnastă a început să mănânce ce are nevoie, dar fără să exagereze.

Astfel, Diana Bulimar a ajuns la concluzia că și alte fete ar trebui să învețe din experiența ei, din simplul fapt că o întristează foarte tare, atunci când se gândește la adolescentele de 13-14 ani care cred nespus de mult în pozele perfecte, însă editate, postate pe social media, dorind să sublinieze faptul că există nenumărate persoane care nu arată deloc în realitate, așa cum arată pe Instagram, de exemplu.

Prin intermediul propriei sale povești,  Diana Bulimar  este cea care își dorește să transmită mesajul legat de faptul că nicio persoană nu ar trebui să facă nimic din ceea ce nu își doresc, ci ar trebui doar să fie ele.

Bineînțeles că nu a fost totul atât de ușor, mai ales că la o anumită vreme, Diana Bulimar a evitat să vorbească despre problemele din gimnastică, însă odată ce a ajuns la un echilibru în relația cu corpul său, s-a hotărât să împărtășească trăirile ei și cu restul persoanelor.  Iar datorită acesteia, multe persoane au înțeles de fapt că aparențele pot înșela și că nu ar trebui să urmeze “exemplul” vedetelor care se pozează ca fiind perfecte pe rețelele de socializare, deși lucrurile nu stau deloc așa. 

Diana Bulimar, fosta gimnastă, a înțeles faptul că poate avea o voce în societate și că își dorește să o folosească tot mai mult. „ Faptul că în gimnastică totul era tabu m-a făcut și pe mine să nu vorbesc atât de mult despre asta. Cel puțin până acum doi ani, când mi-am dat seama că e normal. E OK. E timpul să vorbim ”, a mărturisit Diana Bulimar.

diana bulimar wikipedia

Citeste si: Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."


Abonează-te pe

Citește și:

Prin ce momente dificile a trecut Theo Rose înainte să devină celebră: „Am trăit doar cu 50 de lei”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

Cine este MIMI BRĂNESCU, soțul Mirelei Oprișor (Aspirina) din Las Fierbinți

Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri