Cine este Joaquin Bonilla. „Cred în mine!”


Joaquin Bonilla este unul dintre cei mai cunoscuți Executive Creative Director din România. Însă știați că acesta provine din Mexic?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Joaquin Bonilla, dar și cum a reușit să depășească o perioadă grea din viața sa. În plus, descoperiți și cum a ajuns acesta să aibă succesul pe care îl are în prezent, în carieră, dar și care au fost impresiile sale cu privire la rolul pe care l-a interpretat într-un film.

 

Cine este Joaquin Bonilla

Joaquin Bonilla s-a născut în Ciudad de Mexico, în Mexic, iar în prezent are frumoasa vârstă de 52 de ani.

  Acesta a absolvit   Universidad Autonoma Metropolitana, în perioada anilor 2000, iar în prezent este creative director, story teller și personal brand coach, leader pentru branduri premium.

Deși Joaquin Bonilla are încă două surori mai mari decât el, dintr-o altă căsătorie a tatălui său, acesta s-a simțit întotdeauna ca și singurul copil. Mama lui este mexicană iar tatăl său este din Costa Rica, provenind dintr-o familie bogată.

Cu toate acestea, la un moment dat a venit și criza în Mexic, moment care a dus și la anumite probleme financiare în familie, care odată cu trecerea timpului, au decis să divorțeze. Aceea a fost și perioada cea mai grea din viața acestuia, din cauza faptului că tatăl său a ales să părăsească casa și inclusiv pe Joaquin Bonilla  cu mama sa.

joaquin bonilla

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

 

Cum a reușit Joaquin Bonilla să depășească cea mai grea perioad ă din viața sa

În toată această perioadă, a urmat vremea în care Joaquin Bonilla a decis să își petreacă majoritatea timpului la diverse petreceri. Însă acesta nu a fost tocmai un lucru atât de rău, datorită faptului că prietenul său l-a ajutat să se angajeze la faimoasa agenție de publicitate Mc Cann Erickson. Acesta a fost angajat cu succes și a petrecut un an în orașul Guadalahara. Apoi cu doi ani înainte de a termina facultatea, Joaquin Bonilla a decis să urmeze un drum mai artistic. Astfel încât, pentru început a decis să predea graphic design la o anumită școală, iar odată cu trecerea timpului, a decis că este momentul să își depășească limitele.

joaquin bonilla varsta

Citeste si: 20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Este singura persoană care poate conduce mașina fără a avea permis

 

Debutul lui  Joaquin Bonilla în carieră

Experiența prin care a trecut la faimoasa agenție l-a ajutat să își creeze propriul drum și să își ia singur propriile decizii. Astfel a reușit să devină Director de Creație Jr. Odată ce acesta prindea din ce în ce mai multă experiență și înainta în carieră, a devenit și Story Teller. Joaquin Bonilla a ajuns și în România în anul 2002, acolo unde se căuta un director de creație cu experiență internațională. În primă faza, locul respectiv de muncă era doar pentru patru luni, însă Joaquin Bonilla a rămas în București încă de atunci.

Cu toate că aceasta a reprezentat o perioada dificilă de acomodare pentru Joaquin Bonilla, acesta a reușit să descopere noi inovații în România, ajungând chiar să își creeze propriul brand. Astfel, Joaquin Bonilla  a reușit să urce ușor, ușor pe treapta profesională, ajungând chiar să lucreze cu cele mai mari companii din industria FMCG, mâncare, auto finanțe, bănci, chiar și cele pentru mâncare de pisici, cărora le-a făcut campanii publicitare. Joaquin Bonilla și-a adus contribuția și atunci când s-a apucat de social media și digitalizare.

joaquin bonilla wikipedia

Citeste si: Cine este Bianca Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

 

Declarațiile lui Joaquin Bonilla despre filmul în care a jucat

Joaquin Bonilla a interpretat rolul unui   reporter de modă american, în filmul “Love by Design”, iar atunci când a fost întrebat despre ce părere a avut cu privire la această experiență prin care a trecut, acesta a descris experiența ca fiind una complet neașteptată.

Experiența a fost total neașteptată, iar după ce am încheiat filmările, gândul care mi-a rămas în minte a fost cel de respect pentru orice actor. Am crezut că va fi ușor, mai ales că mi se părea că experiența mea ca și om de creație este similară, în sensul că trebuia să rețin prezentările către client, să le repet, să vând conceptul, practic să “joc” pe scena publicității. Însă nu e așa deloc. Aceasta a fost prima mea experiență în domeniul actoriei și acum am realizat că nu este vorba despre tine, trebuie să devii altcineva, chiar dacă rolul tău e unul mic și mai ales dacă partea ta e jucată cu Jane Seymour ”, a declarat  Joaquin Bonilla cu privire la întreaga experiență.

joaquin bonilla film

Citeste si: Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este ERNEST TAKACS. „Sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog”

Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 21 august 2022. Ce sărbătoare este duminică?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri