Cine este Joaquin Bonilla. „Din 2002 sunt aici în România şi mereu spun că sunt mexicanul pierdut aici."

Cine este Joaquin Bonilla. „Din 2002 sunt aici în România şi mereu spun că sunt mexicanul pierdut aici.
Cine este Joaquin Bonilla. „Din 2002 sunt aici în România şi mereu spun că sunt mexicanul pierdut aici."

Joaquin Bonilla este unul dintre cei mai cunoscuți Executive Creative Director din România. Însă știați că acesta provine din Mexic?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Joaquin Bonilla, dar și cum a reușit să depășească o perioadă grea din viața sa. În plus, descoperiți și cum a ajuns acesta să aibă succesul pe care îl are în prezent, în carieră, dar și care au fost impresiile sale cu privire la rolul pe care l-a interpretat într-un film.

 

Cine este Joaquin Bonilla

cine este joaquin bonilla

Joaquin Bonilla s-a născut în Ciudad de Mexico, în Mexic, iar în prezent are frumoasa vârstă de 52 de ani.   Acesta a absolvit   Universidad Autonoma Metropolitana, în perioada anilor 2000, iar în prezent este creative director, story teller și personal brand coach, leader pentru branduri premium.

Deși Joaquin Bonilla are încă două surori mai mari decât el, dintr-o altă căsătorie a tatălui său, acesta s-a simțit întotdeauna ca și singurul copil. Mama lui este mexicană iar tatăl său este din Costa Rica, provenind dintr-o familie bogată.

Cu toate acestea, la un moment dat a venit și criza în Mexic, moment care a dus și la anumite probleme financiare în familie, care odată cu trecerea timpului, au decis să divorțeze.

Aceea a fost și perioada cea mai grea din viața acestuia, din cauza faptului că tatăl său a ales să părăsească casa și inclusiv pe Joaquin Bonilla  cu mama sa.

„Din 2002 sunt aici în România şi mereu spun că sunt mexicanul pierdut aici. Pentru mine fiecare zi face parte din aventură de viaţă. Sunt un turist permanent. România m-a ales pe mine.

Am fost invitat la un concurs unde aveau nevoie de un director de creaţie.. şi am spus: „Nu!”. Prima dată am venit în România în 1980. Tatăl meu făcea afaceri în ţara cu rulmenţi, undeva în Poiana Braşov. Dar apoi am venit în 2002 pentru un job în publicitate. M-am îndrăgostit de oamenii de aici.” a povestit Joaquin Bonilla în podcastul Lorenei Buhnici.

Ce studii are Joaquin Bonilla

Citește și: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

joaquin bonilla

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cum a reușit Joaquin Bonilla să depășească cea mai grea perioad ă din viața sa

În toată această perioadă, a urmat vremea în care Joaquin Bonilla a decis să își petreacă majoritatea timpului la diverse petreceri. Însă acesta nu a fost tocmai un lucru atât de rău, datorită faptului că prietenul său l-a ajutat să se angajeze la faimoasa agenție de publicitate Mc Cann Erickson. Acesta a fost angajat cu succes și a petrecut un an în orașul Guadalahara. Apoi cu doi ani înainte de a termina facultatea, Joaquin Bonilla a decis să urmeze un drum mai artistic.

Astfel încât, pentru început a decis să predea graphic design la o anumită școală, iar odată cu trecerea timpului, a decis că este momentul să își depășească limitele.

Ce vârst ă  are  Joaquin Bonilla

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „Din păcate pentru ei, opinia mea e mai puternică şi vizibilă”

joaquin bonilla varsta

Citește și: Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”

Debutul lui  Joaquin Bonilla în carieră

Experiența prin care a trecut la faimoasa agenție l-a ajutat să își creeze propriul drum și să își ia singur propriile decizii. Astfel a reușit să devină Director de Creație Jr. Odată ce acesta prindea din ce în ce mai multă experiență și înainta în carieră, a devenit și Story Teller. Joaquin Bonilla a ajuns și în România în anul 2002, acolo unde se căuta un director de creație cu experiență internațională. În primă faza, locul respectiv de muncă era doar pentru patru luni, însă Joaquin Bonilla a rămas în București încă de atunci.

Cu toate că aceasta a reprezentat o perioada dificilă de acomodare pentru Joaquin Bonilla, acesta a reușit să descopere noi inovații în România, ajungând chiar să își creeze propriul brand. Astfel, Joaquin Bonilla  a reușit să urce ușor, ușor pe treapta profesională, ajungând chiar să lucreze cu cele mai mari companii din industria FMCG, mâncare, auto finanțe, bănci, chiar și cele pentru mâncare de pisici, cărora le-a făcut campanii publicitare. Joaquin Bonilla și-a adus contribuția și atunci când s-a apucat de social media și digitalizare.

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

joaquin bonilla wikipedia

Citeste si: Cine este Bianca Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Declarațiile lui Joaquin Bonilla despre filmul în care a jucat

Joaquin Bonilla a interpretat rolul unui   reporter de modă american, în filmul “Love by Design”, iar atunci când a fost întrebat despre ce părere a avut cu privire la această experiență prin care a trecut, acesta a descris experiența ca fiind una complet neașteptată.

Experiența a fost total neașteptată, iar după ce am încheiat filmările, gândul care mi-a rămas în minte a fost cel de respect pentru orice actor. Am crezut că va fi ușor, mai ales că mi se părea că experiența mea ca și om de creație este similară, în sensul că trebuia să rețin prezentările către client, să le repet, să vând conceptul, practic să “joc” pe scena publicității. Însă nu e așa deloc. Aceasta a fost prima mea experiență în domeniul actoriei și acum am realizat că nu este vorba despre tine, trebuie să devii altcineva, chiar dacă rolul tău e unul mic și mai ales dacă partea ta e jucată cu Jane Seymour ”, a declarat  Joaquin Bonilla cu privire la întreaga experiență.

Citește și: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine."

joaquin bonilla film

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). „Fiecare face ce vrea cu viața lui"



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies