Cine este Nelu Cortea. „Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele."


Nelu Cortea face parte din categoria comediantilor de succes de la noi din țară. Însă știați că acesta este bun prieten cu Cătălin Bordea?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact comediantul Nelu Cortea, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are, în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care este relația acestui cu Cătălin Bordea.

Cine este Nelu Cortea

Nelu Cortea, pe numele său întreg, Ioan Mihai Cortea, are frumoasa vârstă de 36 de ani. Acesta este un cunoscut comediant, care a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, din București, acolo unde a absolvit și studiile masterale. În data de 16 august 2014, acesta şi-a unit destinul cu Elena şi au împreună doi copii (un băieţel şi o fetiţă).   

Soția lui Nelu Cortea 

[Sursa foto: Instagram]

Cine este soția lui Nelu Cortea

“Doamna din imagini îşi sărbătoreşti azi ziua de naştere. Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele. Mă rog... Şi eu sunt responsabil pentru TOATĂ fericirea ei, dar nu e vorba despre asta. Chiar nu e vorba despre cât de extraordinar sunt eu, ci e despre ea! Soţia mea dragă! Mama 'la copiii mei'! Să fii sănătoasă şi fericită iubire! E greu să fii altfel cu un soţ aşa minunat lângă tine.”

a scris Nelu Cortea într-o postare pe contul de socializare.

 

Pe lângă preocuparea sa principală de comediant, Nelu Cortea a făcut parte din nenumărate distribuții, spectacole care au avut loc pe scenă. De-a lungul timpului, Nelu Cortea a început să colaboreze cu comediantul Cătălin Bordea, cu care în prezent, are și o relație foarte bună de prietenie, după ce au avut mai multe spectacole de comedie împreună. 

Ce studii are Nelu Cortea

Citeste si: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Cine este Nelu Cortea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt prieteni foarte buni

Se pare că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au devenit atât de buni prieteni, încât au decis să formeze împreună o echipă, pentru a participa la un show plin de provocări. Bineînțeles că după atâția ani de colaborare, cei doi se cunosc destul de bine, însă cu siguranță relația lor de prietenie se va lega și mai mult în aventura la care iau parte. Astfel, Nelu Cortea și Cătălin Bordea vor face echipă și în afara spectacolelor de comedie.

Chiar înainte de a pleca în marea provocare a vieții lor, cei doi au ținut să transmită publicului larg, un mesaj, chiar pe rețelele de socializare, acolo unde Nelu Cortea a susținut că cea mai mare problemă pentru acesta, va reprezenta lipsa hranei.

Eu cu baby @bordeacatalin facem echipă în America. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”, a declarat Nelu Cortea.

Bineînțeles că nici colegul său de echipă, Cătălin Bortea nu s-a abținut de la a-și exprima părere cu privire la această provocare, mărturisind că va reprezenta de-a dreptul o mare provocare ceea ce urmează să se întâmple, dar și că abia așteaptă să-și întărească relația cu bunul său prieten, Nelu Cortea, așa cum știe el mai bine.

Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare. Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. ”, a mărturisit Cătălin Bortea.

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

nelu cortea varsta

Nelu Cortea face parte din categoria comediantilor de succes de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Cine este Cătălin Bordea

Unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi din țară este nimeni altul decât Cătălin Bordea. Acesta s-a născut pe data de 16 decembrie (38 de ani), în Botoșani, însă în urmă cu mulți ani, acesta s-a stabilit în București. A absolvit Universitatea Naţionala de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, din București, iar la scurt timp a fost ales pentru a face parte din mai multe producții românești de succes.

Cătălin Bordea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de frumoasa sa soție, Livia. Cei doi s-au cunoscut în anul 2012, iar abia după câțiva ani de relație, cei doi au mărturisit că formează un cuplu.

Soția sa, Livia Bordea este în prezent, instructor de kangoo jumps, iar soțul său, Cătălin Bordea a mărturisit că deși pe vremea când cei doi s-au cunoscut, acesta se afla într-o relație, nu a putut să-i uite zâmbetul care l-a cucerit complet.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi d ă energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei ”, a declarat Cătălin Bordea.

Citeste si: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). „Fiecare face ce vrea cu viața lui"

nelu cortea si catalin bordea

Nelu Cortea face parte din categoria comediantilor de succes de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Cine este Dinu, fratele lui Jean Gavril. "Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri