Cine este CHELOO. „Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut”


Cheloo este un rapper foarte cunoscut la noi în țară. De-a lungul timpului a reușit să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, fiind foarte discret în acest sens.


In articol:

Cheloo este un rapper român extrem de cunoscut, unul din componenții celebrei formații de hip-hop „Paraziții”, înființată în anul 1994 și formată din trei muzicieni. Împreună cu Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă) și Freakadadisk (Petre Urda), Cheloo a scos nenumărate albume hip-hop, muzică ascultată și apreciată de un număr impresionant de tineri atât la începuturi, cât și acum, după 28 de ani.

Citeste si: Cine este DAN ȘUCU. „Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia."

Cine este Cheloo

Cine este Cheloo

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Cheloo

Cătălin Ștefan Ion, pe numele său complet, s-a născut la 24 martie 1978, în București. Artistul a fost cel care a înființat trupa „Paraziții”, una dintre cele mai cunoscute și apreciate formații de hip-hop din întreaga țară.

În anul 1994, Cheloo și Ombladon au scos prima piesă înregistrată, iar la o zi distanță au susținut și primul concert, în cadrul unui bal de la liceul Spiru Haret din București.

Primul lor album, intitulat „Poezii pentru pereți”, a fost al doilea din țară la vremea respectivă, după R.A.C.L.A. și înainte de B.U.G. Mafia. Vânzările au atins cote impresionante, iar acest lucru a atras atenția casei de discuri „Digital Records”.

Trupa Paraziții s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor din România de-a lungul anilor.

Citeste si: Cine este IRINA RIMES. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

Cine este Cheloo

Cine este Cheloo

[Sursa foto: Instagram]

Viață personală

Cheloo a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața lui personală, reușind așadar să își țină departe de ochii curioșilor iubita și copiii.

Cântărețul din trupa Paraziții se află într-o relație cu Daniela Moraru, iar cei doi locuiesc în localitatea prahoveană Breaza, potrivit a1.ro.

„Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Cheloo preferă să nu se afișeze foarte des alături de actuala lui parteneră de viață, Daniela Moraru, care i-a dăruit doi copii, o fetiță și un băiat.

În perioada 2007-2012, Cheloo a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, iar împreună au un băiat, Ștefan Ion. Divorțul celor doi a fost pe primele pagini ale ziarelor la vremea respectivă, asta după ce ar fi ieșit la iveală faptul că fosta soție se afla în depresie și devenise consumatoare de droguri.

Citeste si: Cine este CRISTINA BÂTLAN. „Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală"

Cine este Cheloo

Cine este Cheloo

[Sursa foto: Instagram]

Potrivit articolelor vremii, Daniela devenise dependentă de heroină, fiind internată la Spitalul Floreasca. Aceasta s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare în Elveția.

Familia este un subiect pe care artistul nu vrea să îl dezbată în spațiul public. În urmă cu câțiva ani, atunci când un concurent la emisiunea pe care o jurizează a făcut un roast în legătură cu viața lui de acasă, Cheloo și-a ieșit din minți.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, a spus artistul la vremea respectivă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este DOMENICO BELLANTONI. "Familia noastră e mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Familia"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este AMALIA BELLANTONI. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

Cine este LORA. „Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Cine este Donatella Versace, sora lui Gianni Versace

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri