Cine este Amalia Bellantoni. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

Amalia bellantoni varsta
Cine este Amalia Bellantoni. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

Descoperă biografia Amaliei Bellantoni. Află cum şi-a cunoscut soţul şi de asemenea, cum a devenit cunoscută în România

Amalia Bellantoni a devenit cunoscută publicului larg, în urma participării la concursul culinar „Chefi la cuţite”. Fosta concurenta s-a făcut rapid remarcată şi a intrat în atenţia presei. În vârstă de 41 de ani, Amalia deţine alături de soţul ei, o afacere de familie.

Ce studii are Amalia Bellantoni

Citeste si: PORTRET: Cine este DOMENICO BELLANTONI. Biografie: căsătorie, soţie, copii, afacere, poveste de dragoste

Amalia bellantoni studii

Citeste si: CITEȘTE: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

Cine este Amalia Bellantoni

Ambiţioasă din fire, blondina a luptat mereu pentru a-şi îndeplini visurile. Amalia a studiat limba franceză, încă de la o vârstă fragedă, de opt ani. Apoi a urmat cursurile Şcolii Centrale de Fete, fosta Zoia Kosmodemianskaia.

Atrasă mereu de studiul limbilor străine, tânăra a terminat Facultatea de Limbi Străine în cadrul Universităţii Bucureşti. Cât timp a fost studentă, a fost totodată şi suplinitor de limba franceză şi germană. Amalia dădea inclusiv meditaţii tinerilor care aveau nevoie pentru a-şi perfecţiona cunostintele. Acest lucru nu îl făcea pentru că avea nevoie de bani, ci doar din pură pasiune. Este licențiată ca traducător juridic legalizat în limba germană, franceză, italiană şi cunoaşte la nivel avansat engleză, spaniolă şi portugheză.

Ce meserie a avut Amalia Bellantoni

Amalia bellantoni biografie

Citeste si: PORTRET CHEF FOA: Cine este și ce vârstă are Florin Scripcă

Puţine persoane ştiu despre Amalia că în trecut, a fost stewardesă la două companii aeriene renumite: Alitalia şi Tarom. A avut ocazia de a călători şi a descoperi noi culturi, care au fascinat-o. A învăţat să se obişnuiască cu diversitatea şi tradiţiile raselor de oameni, dar mai ales s-a bucurat de fiecare loc în care viaţa a dus-o.

După ce a terminat facultatea, Amalia a fost îndrăgostită de cultura Italiei şi a avut norocul de a se angaja la compania aeriană italiană. Cursurile erau gratuite şi plătite de către statul Italiei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Amalia Bellantoni şi soţul ei

amalia bellantoni wikipedia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: PORTRET JOSEPH HADAD: Cine este și ce vârstă are celebrul chef

Blondina era foarte focusată pentru a-şi consolida o carieră în aviaţie. Visurile ei erau de a devini pilot de Airbus şi Instructor de Aviație. Chiar ea a povestit în mai multe interviuri, în cadrul emisiunilor, că a ales “dragostea” în detrimentul carierei.. şi nu îi pare rău.

Amalia și-a cunsocut soțul în tren, pe vremea când era în Republica Moldova. Acesta i-a comunicat că îşi dorea o pauză de la viaţa zbuciumată pe care o avea în Bucureşti.

“A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie.  Însă în cele din urmă soţul a luat decizia să ne căsătorim și să facem şi copii.

A trebuit să mă supun, deși la acea vreme doream să îmi construiesc cariera în aviație.” a povestit blondina într-un interviu al Marinei Almăsan.

În cadrul unei emisiuni, Amalia a povestit că: “Mitul meu oricum era: Nu pilot și Nu italian!", a spus doamna Bellantoni.

Amalia bellantoni sot

Citeste si: CITEȘTE: Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

"Să știi că nu și-ai călcat pe mândria ta pentru că eu nu sunt italian, sunt sicilian! Ori te măriți cu mine, ori.. Ceau, Arrivederci!” i-a spus Domenico Bellantoni.

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Amalia şi Domenico au doi copii. Cu mândrie a povestit despre familia ei într-un interviu pentru femeide10.ro: “Familia noastră este mare,  căci evident mergem pe principiul La Grande Famiglia. Soţul are 6 fraţi şi mulţi alţi nepoți şi veri care sunt prezenți non stop în viaţa noastră la București. Legat de familia noastră restrânsă.. mi–am dorit foarte mult un băiețel care să semene cu soţul meu și rezultatul a fost cel dorit: un băiețel cu părul creţ, cu ochii verzi, cu gropiţă, cu aceeași fața ca și tatăl lui și care, iată, a venit pe lume și se numește, evident, tot Domenico ca şi tati, deși soţul vroia să îi punem numele bunicului că şi tradiție siciliană. Însă i-am transmis caracterul şi sentimentele mele, aşa că atunci când se zice că băieții seamănă cu mamele, nu se referă neapărat la aspectul fizic ci şi la caracter. Vorbește foooarte multe, uneori el însuși realizând că vorbeşte mai mult decât mine, este multi-task, vorbeşte 4 limbi străine la perfecție, la doar 10ani, este un specialist IT, în sensul adevărat al cuvântului. Adică face site-ul şi construiește module pentru jocuri pe care le vinde la licitații online în SUA. E mândria mea! Şi este şi telegenic şi îi place mult să vorbească live, de fapt are şi canalul lui propriu de YouTube pe domeniul de gaming!  

Practic aceasta pasiune mi-a adus o gaură în buget de 4 laptopuri şi 2 calculatoare, și a durat ceva timp până am înţeles că are nevoie de calculatoare performante cu placa de bază de gaming. Celălalt fiu de doar 6 anișori este imaginea mea în oglinda, însă are caracterul tatălui său: este tăcut, ascultă pe toată lumea,  dar îţi trântește concluzia la sfârșitul discuției.” a precizat Amalia Bellantoni.

Amalia Bellantoni deţine un restaurant în Bucureşti

Amalia si Domenico Bellantoni
Amalia şi Domenico Bellantoni[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Soţii  Amalia  şi Domenico Bellantoni sunt proprietarii unui restaurant din Bucureşti. Domenico este bucătarul chef al locaţiei, iar blondina se ocupă de partea administrativă. Pe lângă restaurant, aceştia mai deţin şi o mică fabrică, la marginea capitalei, unde produc renumite brânzeturi, printre care şi renumita “buratta”.

”Anumite brânzeturi le facem la fabrica noastră, chiar noi lucrăm acolo, le preparăm din lapte local, nu italienesc”, spune Amalia Bellantoni.

Într-un interviu pentru Wowbiz.ro, focoasa blondină a explicat că ”Noi suntem italieni toți cei de aici, cu excepția mea, care sunt româncă”.  

În restaurantul lor se vorbește doar italiana și siciliana. ”Soțul meu e sicilian, iar restaurantul nostru are mâncare exclusiv italiană, cu accente siciliene. El este bucătarul, este chef, este Ambasador al Siciliei în lume pentru felul în care gătește. De altfel, cred că asta este și problema, că lumea știe că noi gătim exclusuiv cu produse italienești”, explicat  Amalia Bellantoni.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cine este RADU ITU. "Dacă tu crezi că îți place chestia asta, apucă-te să faci pălării. Du-te la tine în țară și apucă-te de acest business că o să reușești"

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies