Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta
Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

Vezi în articolul de mai jos câteva lucruri interesante despre Xonia din copilărie, dar și din cariera sa de artistă.

Xonia este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities a devenit cunoscută la nivel național și internațional.

Născută Loredana Sachelaru, Xonia a venit pe lume la 25 iunie 1989 în Melbourne, Victoria, Australia, din părinți români. Încă din adolescență, ea s-a promovat cu numele Xonia, așa că și în România a ajuns să fie cunoscută astfel.

Ce fel de copilărie a avut Xonia

„Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta. Până la vârsta de 16 ani, am trăit în Australia și practic acolo m-am format ca om.Nu am fost un copil problemă, dar eram foarte încăpățânată și îmi plăcea extrem de mult să înot", a declarat solista pentru WOWbiz.ro în 2013.

La numai 8 ani, Xonia a început să cânte, iar de la șapte ani a început să facă balet.

În 2008, Xonia a decis să lucreze independent și să își dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptată să studieze.

Cine este Xonia și care este numele real din buletin

cine este xonia de la survivor

Cine este Xonia

Născută din părinți români, în 2006 a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul internațional “Miss Diaspora”, concurs pe care l-a și câștigat.

Acest lucru i-a oferit șansa să cânte în cadrul Festivalului Callatis în fața celor 20.000 de spectatori.

Xonia a fost aleasă în 2009 să reprezinte Australia la Cerbul de Aur, unde a cântat două piese, „Dirty Dancer” și „Trandafir de la Moldova”, iar apoi a ajuns să lucreze cu Marius Moga, George Hora și cu Deepcentral.

„Încă din copilărie mi-am dorit să cânt alături de Akcent.

Țin minte că eram în Australia cu părinții mei și fredonam fără încetare piesele lor. Eram fan înfocat. Se pare că Universul m-a ascultat și mi-a îndeplinit dorința din copilărie. Mă bucur că ne-am întâlnit în studio la Achim și că am reușit să lansăm piesa asta frumoasă împreună”,
a dezvăluit Xonia, care în 2021 a lansat o piesă alături de Adi Sînă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a despărțit de iubitul milionar?

Xonia a avut probleme de sănătate

În urmă cu câteva luni, Xonia a dezăvluit că are în continuare probleme de sănătate, o boală autoimună din cauza căreia în urmă cu câțiva ani fața a început să i se umfle extrem de tare. La momentul respectv, mulți au spus că artista s-a operat la față, însă abia acum a găsit puterea să spună ce a pățit, de fapt.

Xonia boala
Cu ce boala se confrunta Xonia[Sursa foto: Instagram]

Xonia a fost concurentă la Bravo ai Stil! Celebrities de pe postul Kanal D

"Eu în continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui.

Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni.

Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință.", a povestit Xonia în cadrul unui interviu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Citeste si: Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities suferă de o boală gravă: „Nu mi-a fost bine”

Cine este iubitul ei Xoniei

De câțiva ani, Xonia se iubește cu un american, pe nume Michael, de care este extrem de îndrăgostită. Cei doi s-au certat la un moment dat, însă și-au dat seama că se iubesc extrem de mult.

xonia wikipedia

Cu ce se ocupă iubitul Xoniei

„Eu nu prea vorbesc despre viața personală. Iubitul meu mă susține foarte mult, noi ne știm de 8 ani, iar în primul rând am fost prieteni. El știa care este profesia mea și care sunt pasiunile mele. Mereu a fost un om care a admirat lucrul acesta. Pentru el este ceva wow. Iubitul meu a jucat și în clipul meu. El este antreprenor.

El încă nu a venit în România, dar a zis că poate vine. Videoclipul l-am filmat în Los Angeles, în casa în care locuiește Michael”, a dezvăluit Xonia în cadrul unui interviu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Are sau NU Xonia pometii naturali? Cantareata a dezvaluit totul! Vezi ce spune si despre injectiile pe care si le-a facut in nas - Video Exclusiv

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies