Are sau NU Xonia pometii naturali? Cantareata a dezvaluit totul! Vezi ce spune si despre injectiile pe care si le-a facut in nas - Video Exclusiv

La un moment dat, s-a speculat ca Xonia si-ar fi injectat pometii de ii are atat de pronuntati, lucru pe care n-ar vrea sa-l recunoasca.

Xonia se jura ca are pometii naturali si ca nu e opera vreunul medic estetician. Mai mult, cantareata s-a pipait pe obraji, in timpul interviului pe care ni l-a acordat, ca sa ne convinga ca e naturala.

“Pometii sunt naturali. Am vazut ca s-a speculat ca am pometii facuti. Uitati, pun mana, se vede ca e osul meu, asta e fizionomia mea. Si datorita acestor pometi pronuntati nu am nici riduri, nu am cum sa fac riduri nici cand zambesc. Atunci cand slabesc foarte mult, ma trag la fata si pometii sunt mai evidentiati.

Dar daca stai sa te gandesti logic, acidul hialuronic nu are cum sa-ti faca pometii asa, acidul hialuronic iti umple anumite goluri care apar de la o varsta. Sau cum as putea sa-mi fac pometii asa? Sa-mi pun implanturi? Asta inseamna interventie chirurgicala, adica sa ma taie si sa mi puna implant. Nu, nu am facut asa ceva!  Si nu-mi doresc si nici n-am nevoie!”, a declarat Xonia pentru Kfetele.ro.

In trecut insa, blondina a apelat la un medic estetician ca sa-si indrepte nasul, insa nu a dorit interventie chirurgicala. Solista a optat pentru niste injectii cu acid hialuronic pe care medicul i le-a facut in anumite portiuni ale nasului, ca sa obtina forma dorita.

“Mi-am injectat acid hialuronic in nas ca sa-l indrept, dar asta nu e o interventie chirurgicala estetica. Sunt de acord cu operatiile estetice, fiecare isi face ce-si doreste pe corpul lui si pe banii lui. Nu trebuie sa judecam pe nimeni, fiecare face ceea ce isi doreste. Eu, daca mi doresc sa-mi fac ceva, imi voi face. Momentan ma simt ok in pielea mea. Eu sunt de parere ca aceste interventii ar trebui facute de la o anumita varsta, nu de la 18 ani.", a declarat Xonia.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri