Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"


Xonia a intrat în colimatoriul juraților de la Bravo, ai stil! Celebrities! care au detronat-o în ultima ediție a show-ului.


In articol:

O săptămâna cu multe suișuri și coborâșuri între concurentele emisiuni Bravo, ai stil! Celebrities!. Ultima intrată în concursul de stil, Xonia, nu a găsit calea de mijloc sau mai bine zis ținutele potrivite pentru a impresiona juriul format din Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu.

Deși mereu are în garderobă piese vestimenatre de top, de la branduri renumite care ajung să aibă un preț cu multe zerouri în coadă, Xonia nu a știut cum să le mixeze pentru a impresiona cu ținutele și pentru a strânge steluțele mult râvnite de către concurentele concursului de stil.

Îmbrăcată într-o ținută neagră cu cămașă albă, geantă extrem de scumpă și pantofi stiletto, Xonia a pășit timid în față juraților crezând că o să îi cucerească

Nu mare i-a fost mirarea când au început comentariile dure și acide.

Maurice Munteanu a precizat: “Cred că o să începi să crezi că am ceva cu persoana “matale”! O să fiu foarte scurt! Geanta mă sperie! Este de-o pocenie rară și știi că de cele mai multe ori prețul unui obiect nu înseamnă și nu garantează calitatea “import Germania” garanția a ceva… Deloc! Arată a butaforie, de parcă niște fetițe se joacă în spatele blocului și are un aspect extrem de infantil! (…)

Citeste si: Andreea Tonciu la cuțite cu Cristina Şişcanu și Alexandra Ungureanu! “Două vulpi! Una bătrână și altă șireată!”

Maurice Munteanu șocat de ținută
Maurice Munteanu șocat de ținută[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pantofii nu au nicio legătură cu geanta și nicio legătură cu acest costum! Nici cromatic și nici ca gen! Broșa aceea extrem de scumpă și recognoscibilă, nu are nicio legătură cu geanta. Este foarte greu să combini produse de la brand-ul broșei cu produse de la brand-ul genții.

Aproape imposibil!”.

Xonia: “Eu nu sunt de acord! Eu consider că am o ținută foarte bună!”

Xonia șocată de comenatriile juraților!
Xonia șocată de comenatriile juraților![Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice, vizil iritat că tânăra concurentă nu este în asentimentul lui comentează: “Asta este părerea mea de neexpert, de cetățean din Drumul Taberei, care își dă și el cu părerea la televizor! Este o părere umilă, sigur că tu o poți purta liniștită în continuare! O NENOROCIRE!”

Raluca Badulescu a accentuat comentariul lui Maurice: “Ținută ta este un exemplu de epic failure cu piese extrem de scumpe! Ținuta este dezastruoasă! Nimic nu se potrivește cu nimic!”.

Citeste si: Oana Radu a făcut un show incendiar… fără sutien, la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Cristina Şişcanu a atacat-o dur!

Raluca Bădulescu desființează ținuta!
Raluca Bădulescu desființează ținuta![Sursa foto: Captură KANAL D]

Xonia, extrem de supărată le răspunde juraților: “Nu consider asta! Nu mă sperii, dar am niște ținute bune în ultimele ediții și nu înțeleg cum este posibil! Lucrez cu mulți stiliști care sunt foarte cunoscuți la noi în industrie si nu pot să cred că nu se pricep la ceea ce fac! Eu nu pot să cred așa ceva!”, a comentat șocată Xonia.

Iată mai jos cum s-a descurcat Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities: 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Tonciu, susținută în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities de un cunoscut om de afaceri: „Ea chiar s-a zbătut”

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Emily Burghelea s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini în rochia de mireasă

Roxana Nemeș, în scandal cu Oana Radu și Cristina Şişcanu! "Încălțato! Întoarce-te la călăritul de pe Google! Tu știi bine să călărești!"

Maurice a dezvăluit numele concurentei pe care o vede câştigătoare la "Bravo, ai stil! Celebrities": "O femeie puternică, seducătoare..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri