Cine este RADU ITU. "Dacă tu crezi că îți place chestia asta, apucă-te să faci pălării. Du-te la tine în țară și apucă-te de acest business că o să reușești"

Radu Itu Survivor
Radu Itu va participa la Survivor

Iată mai jos cine este Radu Itu, cine este iubita lui și cum a devenit cunoscut publicului din România.

Radu Itu s-a născut în 21 februarie 1992 și mai are un frate. Radu Itu are 29 de ani și de câțiva ani a devenit cunoscut în România datorită unei pasiuni nebănuite, dar și datorită faptului că fiecare apariție a sa în public nu poate trece neobservată. Cine este, de fapt, Radu Itu și cum a devenit cunoscut publicului în România.

Cine este Radu Itu

Acesta este creator de pălării, iar pasiunea lui a început în urmă cu câțiva ani, atunci când a mers într-o excursie în Bali, unde a descoperit un magazin de pălării care l-a fascinat. De acolo și până la a crea propriile pălării nu a mai fost decât un pas. El este este fondator al brandului „The Wild Hatter” (Pălărierul Sălbatic), iar de ani de zile poartă mereu pălării, oriunde se duce. 

radu itu wikipedia
Radu Itu face parte din echipa Faimosilor la Survivor[Sursa foto: Facebook]

„Povestea pasiunii mele începe în felul următor. Acum un an am fost în Bali, am stat o perioadă de timp acolo. Eu am mers acolo să mă relaxez, să mă simt bine, să fac surf și uite că pe lângă asta, m-am tot plimbat, am explorat insula și am dat de un meșter acolo. Avea în jur de 75-80 de ani, s-a uitat la mine și mi-a zis: «Dacă tu crezi că îți place chestia asta, apucă-te să faci pălării.

Du-te la tine în țară și apucă-te de acest business că o să reușești»”, a spus pălărierul Radu Itu la un moment dat.

cine este radu itu de la survivor
Radu Itu are 29 de ani[Sursa foto: Facebook]

Cum se ocupă Radu Itu

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, LAURA GIURCANU. Biografie: data nașterii, vârsta, cariera, cine este iubitul ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După ce a revenit în România, Radu Itu a pus bazele unei afaceri de succes și s-a angajat ucenic la cel mai mare meșter pălărier din București, un domn în vârstă de 90 de ani, care l-a acceptat drept ucenic și l-a învățat arta realizării pălăriilor. În prezent, pălăriile sale pot costa și 2000 de euro, iar Radu este extrem de mândru de creațiile sale.

În anul 2018, Radu Itu a participat la o altă emisiune în care și-a testat calitățile fizice, fiind unul dintre cei mai apreciați concurenți, ajungând până în semifinală.

radu itu faimosi
Radu Itu vinde pălării[Sursa foto: Facebook]

Cum se întreține Radu Itu

Printre pasiunile lui Radu Itu se numără scufundările, pe care le-a învățat în Bali, precum, și bungee jumping, arta foto, natura și florile.

Zilnic, Radu Itu merge la sala de fitness pentru a-și defini corpul, mai ales că ani de zile a fost și model. În plus, tânărul a jucat fotbal profesionist timp de 14 ani.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, Roxana Ciuhulescu. Biografie: data nașterii, căsătorie, divorț, copii

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Pentru a ajunge într-o formă de invidiat, Radu Itu a slăbit câteva kilograme și este pregătit pentru cele mai dure condiții.

„Am slăbit șapte, opt kilograme, mănânc o dată pe zi, să mă obișnuiesc cu foamea. Nu știu dacă am făcut bine, dar m-am pregătit de foame”, a dezvăluit tânărul în cadrul unui interviu.

Radu Itu iubită. Cine este Ana Capsali, iubita lui Radu Itu

Pe plan personal, Radu Itu se poate declara un bărbat împlinit, deoarece de câțiva ani este îndrăgostit de o frumoasă tânără designer, Ana Capsali alături de care plănuiește să își întemeieze o familie și căreia îi dedică cele mai frumoase mesaje pe rețelel de socializare.

Radu Itu iubita
Radu Itu este indrăgostit de această domnișoară[Sursa foto: Facebook]

„Nu uita, iubito, ca fostele mele iubiri m au facut sa fiu cel pe care il iubesti. Visez o iubire in care sa nu fie nevoie sa mancam mai deloc. Sa ne tina de foamne sarutul, de sete alintul. Si sa nu ne poata ademeni niciodata cineva sa tradam, nici cu bucatele alese, nici cu mancaruri bogate, nici cu ispite de pret, oricat de flamanzi am putea ajunge, vreodata. Niciodata.”- Aurora Liiceanu, Alice Nastase| care pe care, femei si barbati



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). „Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies