Cine este Donatella Versace, sora lui Gianni Versace

Donatella versace tanara
Cine este Donatella Versace, sora lui Gianni Versace

Cine este Donatella Versace, este sora designerului Gianni Versace. A moștenit casa de modă după ce fratele ei a fost ucis

Designerul Donatella Versace s-a născut la Reggio di Calabria, pe 2 mai 1955. A fost absolventa Universităţii din Florenţa, pe profilul limbi străine.

Inspirată de fratele ei, Gianni Versace, Donatella a avut o ascensiune fulminantă, devenind prima femeie designer vestimentar, cooptând astfel celebrităţi pentru a înlocui modelele fără notorietate în prezentările fratelui său. Donatella a adus echilibrul necesar în afacerea lui Gianni Versace și a contribuit semnificativ la succesul Casei Versace pe plan internaţional.

La început, Donatella a fost angajata lui Gianni Versace, având sarcina de a gestiona campaniile publicitare, fiind totodată și manager al liniilor de accesorii.

Donatella Versace a creionat prima sa linie vestimentară, „Versus” și în anul 1997, după ce Gianni Versace a fost ucis, aceasta a devenit directorul artistic al casei Versace. Donatella a fost primită cu reticenţă la începuturi, însă cu timpul, aceasta a reușit să demonstreze că este cea mai potrivită pentru a prelua afacerea de milioane a fratelui său.

Cine este Donatella Versace

Donatella versace varsta

În anul 2002, Donatella Versace a fost laureata premiului International Designer of the Year la MTV Asia Awards, potrivit imdb.com. Donatella a contribuit semnificativ la dezvoltarea brandului Versace și pe latura obiectelor de mobilier şi decoraţiunilor interioare.Într-un interviu acordat revistei britanice The Economist's 1843,în luna martie a anului 2018, Donatella Versace a anunţat că va renunța să mai foloseasă blana animală naturală în confecționarea produselor casei Versace.

Citeste si: Câte operații estetice are Donatella Versace. Cum arată în prezent deținătoarea imperiului Versace

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum a murit Gianni Versace?

Pe 15 iulie 1997, Gianni Versace a fost împușcat pe scările din fața vilei sale de lux din Miami Beach, pe când se întorcea din plimbarea matinală pe care obișnuia să o facă pe faleza Ocean Drive.

Designerul se stabilise în Miami, preferând o viață simplă, fără gărzi de corp și adesea mergea singur la cumpărături, fără să fie escortat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că cel care l-a ucis pe Gianni Versace a fost Andrew Cunanan, un gigolo homosexual, care avea la activ alte patru victime. Pe 23 iulie, Andrew Cunanan, în vârstă de 27 de ani și-a luat viața cu aceeași armă pe care a folosit-o pentru a-l împușca mortal pe Versace, la numai opt zile după ce l-a ucis.

Multe voci au afirmat că cei doi s-ar fi cunoscut cu ani în urmă și s-a zvonit la acea vreme că între Cunanan și Gianni Versace ar fi existat chiar și o legătură amoroasă, întrucât designerul „închiria” adesea băieţi pentru petrecerile sale deocheate. Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au fost ulterior infirmate.

Citeste si: OPERATIILE ESTETICE au distrus-o! Cum s-a schimbat Donatella Versace, RATUSCA URATA a Hollywoodului, de-a lungul timpului!

Donatella Versace l-a falimentat pe Frank Monte după ce acesta a declarat că Versace era implicat în afaceri necurate

Frank Monte era unul dintre cei mai cunoscuți detectivi din Statele Unite la acea vreme, fiind angajat de Gianni Versace pentru a investiga felul în care subalternii săi își îndeplinesc atribuțiile, întrucât designerul bănuia că la mijloc sunt lucruri necurate.

Monte a descoperit însă că, prin intermediul afacerii lui Versace, se spălau bani și astfel taxele rămâneau neplătite.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Monte a afirmat că anumiți reprezentanți ai unor grupări mafiote ar fi plătit un asasin pentru a-l ucide pe Gianni Versace, întrucât acesta voia să iasă cu declarații publice în legătură cu presiunile pe care grupările mafiote le-ar fi făcut asupra lui.

Citeste si: Numele ei este sinonim cu luxul si opulenta, insa Donatella Versace ascunde o mare drama: "Mergeam acasa si plangeam".

Cine este Donatella Versace

Citeste si: Oscar 2020. Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu

Dezvăluirile i-au adus numai probleme lui Monte, întrucât Donatella Versace a intentat un proces împotriva acestuia, pe care l-a și câștigat, cerând daune morale uriașe, aducându-l astfel în faliment.

După ce a fost lansată cartea lui Muzzi, Monte a anunțat că va reveni în instanță pentru a recupera banii pe care i-a pierdut în fața Donatellei Versace.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

VIDEO Allegra Versace se lupta cu anorexia! Te ingrozesti cand o vezi cum arata

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Donatella e ultra cunoscuta, insa putini o stiu pe fiica ei! Uite cum arata!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies