Cine este DOMENICO BELLANTONI. "Familia noastră e mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Familia"


Citește biografia soţului Amaliei Bellantoni. Află cum şi-a cunsocut soţia şi de asemenea, cum a pus bazele unei afaceri de succes în România


In articol:

Amalia Bellatoni, în vârstă de 41 de ani a devenit cunoscută în România, în urma participării la emisiunea „Chefi la cuţite”. Focoasa blondină are o poveste de dragoste, aşa cum puţini şi-ar putea imagina. Amalia este căsătorită cu Domenico Bellantoni şi au împreună doi băieţi.

Cine este Domenico Bellantoni

Domenico bellantoni varsta

Ce afacere deţine Domenico Bellantoni în România

Citeste si: CITEȘTE: Cine este AMALIA BELLANTONI. Biografie: vârsta, căsătorie, soţ, copii, afacere

Amalia şi Domenico Bellantoni sunt proprietarii unui restaurant cu specific sicilian, din Bucureşti.

El este Chef-ul bucătar al locaţiei, în timp ce Amalia îl ajută la partea administrativă.

Domenico şi fraţii lui sicilieni, s-au stabilit în România, în urmă cu mulţi ani şi au deschis o locaţie. Tot aranjamentul restaurantului a fost adus din tara lor natală.

Soţul Amaliei provine dintr-o familie în care bucătăria este la rang de cinste, toţi fraţii lui fiind bucătari.

Într-un interviu oferit presei, blondina a specificat că inclusiv ingredientele restaurantului sunt aduse din Sicilia, indiferent dacă vorbim despre: sare, zahăr, multiple tipuri de faină, ulei de măsline, măslinele, roşiile uscate, portocalele, lămâile, plus alte specialităţi siciliene.

Domenico Bellantoni este specializat în paste, peste, fructe de mare, dar şi deserturi precum cannolo siciliano, cassata siciliana, arancino siciliano.

Pe lângă restaurant, aceştia mai deţin şi o mică fabrică la marginea capitalei, unde produc renumita brânză buratta şi mozzarella.

Cum a început poveste de dragoste dintre Amalia şi Domenico Bellantoni

Domenico Bellantoni

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, cântăreața OTILIA BILIONERA. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră

Ambiţioasa din fire, blondina a luptat mereu pentru a-şi îndeplini visurile. După terminarea studiilor, Amalia a devenit stewardesă la două companii aeriene renumite: Alitalia şi Tarom. Aspiraţiile ei erau de a de deveni pilot de Airbus şi Instructor de Aviație.

În timp ce se afla în tren în Republica Moldova, Amalia l-a cunoscut pe cel care urma să îi devină soţ.

“A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt,  dar nu doream implicare totală, deci  căsătorie.  Însă în cele din urmă soţul a luat decizia să ne căsătorim și să facem şi copii. A trebuit să mă supun, deși la acea vreme doream să îmi construiesc cariera în aviație.” a povestit blondina într-un interviu al Marinei Almăsan.

În cadrul unei emisiuni, Amalia a povestit că: “Mitul meu oricum era: Nu pilot și Nu italian!", a spus aceasta.

"Să știi că nu ti-ai călcat pe mândria ta, pentru că eu nu sunt italian, sunt sicilian! Ori te măriți cu mine, ori Ceau, Arrivederci!” i-a spus Domenico Bellantoni.

Antreprenoarea a renunţat la carieră, pentru dragoste şi.. conform declaraţiilor ei, nu îi pare rău.

Ce pasiuni și vârste au cei doi copii ai lui Domenico Bellantoni

domenico bellantoni chef

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, RADU VÂLCAN. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorii, copii, carieră

Deşi afacerea de familie le consumă cea mai mare parte a timpului, cei doi soţi, mereu se ocupă şi de cei doi băieţi ai lor.

Amalia şi Domenico au doi copii. Cu mândrie a povestit despre familia ei într-un interviu pentru femeide10.ro: “Familia noastră e mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Familia. Soţul are 6 fraţi şi mulţi alţi nepoți şi veri care sunt prezenți non stop în viaţa noastră la București. Legat de familia noastră restrânsă..mi–am dorit foarte mult un băiețel care să semene cu soţul meu și rezultatul a fost cel dorit: un băiețel cu părul creţ, cu ochii verzi, cu gropiţă, cu aceeași fața ca și tatăl lui și care, iată, a venit pe lume și se numește, evident, tot Domenico ca şi tati, deși soţul vroia să îi punem numele bunicului că şi tradiție siciliană. Însă i-am transmis caracterul  şi sentimentele mele, aşa că atunci când se zice că băieții seamănă cu mamele, nu se referă neapărat la aspectul fizic ci şi la caracter. Vorbește foooarte multe, uneori el însuși realizând că vorbeşte mai mult decât mine, este multi-task, vorbeşte 4 limbi străine la perfecție, la doar 10 ani, este un specialist IT, în sensul adevărat al cuvântului, adică face site -ul şi construiește module pentru jocuri pe care le vinde la licitații online în SUA. E mândria mea! Şi este şi telegenic şi îi place mult să vorbească live, de fapt are şi canalul lui propriu de YouTube pe domeniul de gaming!  

 Practic aceasta pasiune mi-a adus o gaură în buget de 4 laptopuri şi 2 calculatoare,  și a durat ceva timp până am înţeles că are nevoie de calculatoare performante cu placă de bază de gaming. Celălalt fiu de doar 6 anișori este imaginea mea în oglinda, însă are caracterul tatălui său: este tăcut, ascultă pe toată lumea,  dar îţi trântește concluzia la sfârșitul discuției.” a precizat Amalia Bellantoni.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este AMALIA BELLANTONI. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"

Cine este TJ MILES. "Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri