Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"


Iată mai joc cine este Cătălin Zmărăndescu, câți ani are, precum și câți copii are și cu cine este căsătorit.


In articol:

Cătălin Zmărăndescu s-a născut la 26 ianuarie 1973 și are 48 de ani. Între 1997 și 2018 a practicat box, Wushu și Kickboxing.
Fostul luptător profesionist de arte marțiale mixte a devenit cunoscut publicului larg în momentul în care a devenit bodyguard-ul personal al lui Gigi Becali. Iată cine este și cum s-a făcut remarcat în România, dar și în străinătate.

Cine este Cătălin Zmărăndescu

Cum a arătat copilăria lui Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu a copilărit în satul Bohari, la jumătatea drumului dintre Pitești și Curtea de Argeș, la bunicii din partea tatălui său. Fostul luptător mai are un frate pe nume Marius, care este cu un an mai mic decât el.

„Am stat la Bohari impreuna cu fratele meu, Marius, care e cu un an mai mic decat mine. Ieseam impreuna din curte si intram direct in padure. Am crescut apoi si am ajuns la liceu. Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala. I-a cerut antrenorului sa faca om din mine, indiferent de mijloace. Pe atunci aveai doua posibilitati: ori te apucai serios de carte, ori te faceai sportiv de performanta”, își aducea aminte Cătălin Zmărăndescu într-un interviu din 2007 pentru libertatea.ro. La fel ca el, și fratele său

a fost pasionat de sport, practicând luptele.

Ajuns la maturitate, Cătălin Zmărăndescu a devenit campion național la Wushu și Muay Thai, vicecampion european în 2000 și mai apoi vicecampion mondial la Wushu.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, Robert Niţă. Biografie: data nașterii, carieră, copii

După ce s-a despărțit cu scandal de Gigi Becali, fostul bodyguard s-a mutat pentru câțiva ani în Anglia, unde a făcut bani participând ca luptător în galel MMA.

Cătălin Zmărăndescu copii

Timp de 9 ani, Cătălin Zmărăndescu a locuit în Marea Britanie, iar în anul 2019 a decis să revină în România și să se mute la cinci minute de Târgoviște. Acolo, acesta și-a deschis o academie de sport și s-a mutat cu Luiza, femeia care i-a fost alături în ultimii 7 ani, atunci când a trecut prin momente dificile. Cei doi au împreună doi copii, Matilda și Cătălin Jr.

Cătălin Zmărăndescu copii

Cătălin Zmărăndescu este căsătorit cu Luiza și au doi copii împreună

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, Roxana Ciuhulescu. Biografie: data nașterii, căsătorie, divorț, copii

„De câţiva ani buni viaţa mea s-a schimbat în bine. Femeia de lângă mine este responsabilă, dar din păcate o înşel în fiecare zi, cu nimeni alta decât cu Matilda, dragostea mea cea mai mare.”, spunea Zmărănescu, în urmă cu ceva timp.

Fostul luptător și antrenor MMA a devenit tată pentru a patra oară în toamna anului 2020. Soția lui, Luiza, a adus pe lume, pe 3 septembrie 2020, un fiu, Vladimir Cătălin Junior. Cătălin și Luiza mai au o fetiță, Matilda, în vârstă de 3 ani.

Pe lângă Matilda și Cătălin Jr, Zmărăndescu mai are doi copii din primul mariaj. Un băiat de 22 de ani și o fată de 19 ani, iar cei doi fac echipă la sala de MMA, însă cei doi nu sunt apropiați de tatăl lor. În luna noiembrie, fiica lui Cătălin Zmărăndescu, Alexandra, a anunțat că este însărcinată.

„Nu mai vreau sa aud nimic in viata mea de el! Nu mai vorbim de 3 ani de zile si, pentru cine nu stie, am si o sora de 19 ani care nu mai vorbeste cu tata de 5 ani de zile. Odata ce tu ai 50 de ani si peste tot te promovezi cu 2 copii, tu avand 4 copii, chit ca sunt din alta casatorie, nu stiu ce ar mai fi de spus.

Cine este Cătălin Zmărăndescu
Cătălin Zmărăndescu este campion în arte marțiale[Sursa foto: Instagram]

Aveam casa, aveam familie, avea un nume respectat la momentul respectiv. Mai presus de astea, ne iubea. Suntem in prezent si trecutul nu prea ne mai ajuta acum", a declarat Mihai Zmarandescu pentru Prima Tv.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). ”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o!

Cine este LAURA GIURCANU. "Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism"

Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). „Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri