Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). ”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o!

cine este mellina
Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). ”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o!

Descoperă ce vârstă şi ce studii are Mellina. Ce sacrificii a făcut pentru a ajunge să-şi îndeplinească visurile

Mellina, cu numele real de Mădălina Dumitru s-a născut în data de 26 ianuarie 1987 (zodia Vărsător), la Bucureşti. Artista a devenit cunoscută datorită unor colaborări muzicale, dar şi în urma participării în cadrul sezonului 3 de la Survivor.

Cine este Mellina (Mădălina Dumitru)

Citeste si: NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Câți ani are melina

Cum a arătat copilăria Mellinei, de la Bravo ai stil Celebrities

Citeste si: CV ADINA HALAS HUGEANU: Cine este, cu adevărat și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

După participarea în cadrul emisiunii difuzate de postul Kanal D, Mellina a intrat tot mai mult în atenţia presei. Cântăreaţa are vârsta de 34 ani şi a absolvit Şcoala Populară de Arte, la secţia canto – muzică uşoară.

Invitată în emisiunea lui Cosmin Cernat, „Invitatul de 12”  de la Radio Impuls, aceasta şi-a adus aminte de copilăria pe care a petrecut-o în Ardeal. În discuţia cu prezentatorul, Mellina a rememorat o amintire foarte dragă ei, alături de părinţii şi prietenii ei.

”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o! Cea mai frumoasă amintirie din copliăria mea este din Ardeal, la un moment dat, la 12 noaptea, gașca părinților noștri cred că se ”îmbătaseră”...

Cred că erau fericiți, bucuroși, veseli(..) Ne-au luat pe noi toți copiii și ne-au dus pe un deal, acolo unde ne-am dat cu săniile. Deci, pentru noi era ceva incredibil, nici nu pot să spun ce era pentru un copil chestia asta. Eu am rămas cu imaginea aia”, a spus Mellina.

Chiar dacă avea o vârstă fragedă, Mellina a debutat la televizor, participând ca majoretă la emisiunea Abracadabra. La vârsta de 22 de ani, tânăra a vrut să încerce şi dansul.

O perioadă a făcut parte din trupă de dans a formaţiei Alb Negru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mellina a renunţat la iubitul ei pentru a merge mai departe cu muzica

Citeste si: CV TIBI CLENCI: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

mellina varsta

Citeste si: CV VIVIANA SPOSUB: Cine este și ce vârstă are concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cântăreaţa a trecut şi prin momente mai puţin plăcute. Una dintre amintirile ei despre cariera muzicală, a fost totodată, legată şi de un fost iubit. Totul s-a întâmplat în urmă cu 7 ani, când Mellina a fost pusă in faţa faptului împlinit: să aleagă între dragoste sau muzică.

Gelozia bărbatului a fost punctul de maximă intensitate pentru şatenă şi a luat decizia de a se despărţi. După această perioadă, Mellina a scos piesa o “Poză de album’" alături de Vescan şi au reuşit să strângă 47 de milioane de vizualizări pe Youtube.

”Au fost mai multe, dar unul dintre cele mai grele momente din viața mea a fost atunci când a trebuit să aleg între muzică și omul pe care îl iubeam.

Asta a fost acum 7 ani, dar am depășit momentul și acum sunt ok. Era un om care era foarte gelos și nu putea să înțeleagă treaba cu muzică și mi-a zis să aleg între el și muzică. El mi-a zis că dacă eu fac muzică, el nu poate să accepte ca eu să urc pe scenă și să se uite toți bărbații la mine.(...) A fost o gelozie bolnavă! Da, acesta a fost un moment foarte greu pentru că iubeam muzica și îl iubeam și pe el. Evident că am ales muzica, dar am făcut alegerea asta înainte să scot ”Poză de album”. La momentul respectiv nu aveam nimic în muzică doar un vis... nici nu câștigam bani din muzică”, a mai adăugat artista la Radio Impuls, postul de radio deţinut de trustul Kanal D.

Ce dramă a suferit Mellina în trecut  şi cum era să îşi piardă viaţa într-un accident rutier

Citeste si: CV RALUCA DUMITRU: Cine este, cu adevărat și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

cine este mellina de la bravo ai stil

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Puţini sunt cei care ştiau că Mellina a fost implicată într-un accident grav de circulaţie. Într-un interviu artista şi-a amintit de o păţanie alături de sora ei. Amândouă erau în maşină şi Mellina şi-a amintit cum sora ei a pierdut controlul asupra maşinii. Vehiculul s-a rotit şi s-a lovit de un semn de circulaţie. Cele două fete au scăpat tefere, deşi curba era una extrem de periculoasă.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făceam așa: ‘calm, calm’… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit intr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla",a povestit Mellina la o emisiune TV.

Mellina participă în calitate de concurentă, la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities

Pentru că cunoscut succesul în plan muzical, Mellina a acceptat provocarea emisiunii de fashion, pentru a-si depăsi limitele. Artista a precizat că intră în competiţia stilului, pentru a învăţa şi mai ales, pentru a evolua. Banii mereu i-a cheltuit pe alte lucruri şi nu neapărat pe haine. De asemenea, tot ceea ce se întâmplă la Bravo, ai stil! Celebrities! este nou pentru ea şi speră să facă faţă tuturor provocărilor ce o aşteaptă.

„Mi-am dorit să intru în competiţie tocmai pentru că este o provocare,  ceva cu totul nou pentru mine.  Referitor la ceea de mă caracterizează ca stil, nu am pus niciodată preţ pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experienţe şi sunt, cumva, în minus, în această zonă a modei. Am venit la ca să învăţ, să evoluez. Doresc să şi să bucur oamenii de acasă”, a declarat Mellina, noua concurenţa de la  „Bravo, ai stil! Celebrities”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. Am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies