Chef Sorin Bontea a dezvăluit cum pregătește ciorba de burtă.
Chef Sorin Bontea, cunoscutul și îndrăgitul bucătar, reușește de fiecare dată să surprindă prin rețetele pe care le pregătește pentru toți cei care îl urmăresc. Acesta dezvăluie care sunt secretele în bucătărie și cum putem să realizăm anumite preparate delicioase rapid, dar să ne bucurăm și de un gust inedit.
Cum pregătește chef Sorin Bontea ciorba de burtă?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
De această dată, bucătarul a explicat cum face ciorba de burtă, care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și cât trebuie să stea la fiert.
Ingrediente:
- Burtă
- Morcov
- Ceapă
- Sare
- Usturoi
- Piper
- Ulei
- Oase fără carne
- Smântână
- Oțet
- Ouă
/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1760/20455778/1/ciorba-burta-782--crop-1739004130.jpg
Citește și: Un cunoscut medic din Cluj s-a sinucis. Era condamnat pentru luare de mită- stirilekanald.ro
„Eu prefer burta proaspătă. E adevărat, fierb la ea 3,4,5 ore, depinde, pun morcov, ceapă, sare, câțiva căței de usturoi, oase fără carne, să nu-i schimbă culoarea.
Liezonul din ouă, smântână, usturoi, oțet, morcov ras. Cine vrea, poate să adauge și gogoșari murați. Aici am burta fiartă, aranjată. Am undeva la 5 l de supă cu burtă, 12 ouă și 1 kg de smântână. Mie îmi place cu mai multă smântână, îmi place să fie mai groasă, iar alții poate folosesc făină. O batem foarte bine. Usturoiul mie îmi place să-l pun direct în ciorbă.
/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1760/20455778/1/ciorba-de-burta-78.png