Cheesecake "Toblerone". Nu ai mai mancat asa ceva pana acum!


Aceasta reteta este delicioasa si se prepara destul de usor. Iata ce ai de facut pentru desertul perfect.

 

Ingrediente
Pentru baza
150g biscuiti digestivi cu ciocolata neagra
75g unt sarat
40g fulgi de migdale macinati
Pentru umplutura
200g crema de branza
175g smantana pentru frisca
2 linguri de miere
200g Toblerone
Extra
150g ciocolata cu lapte
50g nuga cu migdale
Mod de preparare
Topeste ciocolata cu lapte intr-un vas la microunde timp de 30 de secunde, pana deine lichida. Adauga intr-o forma de silicon in forma de piramida si asigura-te ca acopera toate laturile. Daca faci un cheesecake normal, sari acest pas.
Topeste ciocolata Toblerone intr-un vas la foc mic, apoi lasa la racit usor. Bate smantana pentru frisca pana cand se intareste.
Bate crema de branza cu mierea in alt vas, apoi adauga frisca si ciocolata topita. Amesteca bine.
Pune umplutura in formele de silicon, umplandu-le trei sferturi. Apoi adauga bucati de nuga. Pune la congelator timp de 15 minute.
Pune in blender biscuitii si migdalele, apoi adauga untul topit. Preseaza deasupra fiecarei piramide, fara a deteriora continutul de dedesubt. Pune inapoi la frigider.
Scoade piramidele si serveste cu ciocolata topita.
sursa

Ingrediente

Pentru baza


150g biscuiti digestivi cu ciocolata neagra
75g unt sarat
40g fulgi de migdale macinati

Pentru umplutura

200g crema de branza 
175g smantana pentru frisca
2 linguri de miere
200g Toblerone

Extra

150g ciocolata cu lapte
50g nuga cu migdale

Mod de preparare

Topeste ciocolata cu lapte intr-un vas la microunde timp de 30 de secunde, pana deine lichida. Adauga intr-o forma de silicon in forma de piramida si asigura-te ca acopera toate laturile. Daca faci un cheesecake normal, sari acest pas.

Topeste ciocolata Toblerone intr-un vas la foc mic, apoi lasa la racit usor. Bate smantana pentru frisca pana cand se intareste.

Bate crema de branza cu mierea in alt vas, apoi adauga frisca si ciocolata topita. Amesteca bine.

Pune umplutura in formele de silicon, umplandu-le trei sferturi. Apoi adauga bucati de nuga. Pune la congelator timp de 15 minute.

Pune in blender biscuitii si migdalele, apoi adauga untul topit. Preseaza deasupra fiecarei piramide, fara a deteriora continutul de dedesubt. Pune inapoi la frigider.

Scoade piramidele si serveste cu ciocolata topita.

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri