Chef Adi Hădean a explicat, pas cu pas, cum pregătește ceafa de porc cu ardei copt și roșii.
Chef Adi Hădean este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, îndrăgit și pentru un blog culinar pe care îl deține. Acesta a debutat, întâi de toate, în lumea radioului, la 17 ani, iar în 1998 a intrat în lumea gastronomiei și a înregistrat o ascensiune rapidă. A ocupat funcții de conducere în bucătărie, a deschis restaurante și a oferit și consultanță în acest domeniu. Fiecare secret din bucătărie este împărtășit și pe rețelele de socializare, acolo unde explică numeroase preparate ce aduc aminte de copilărie, deserturi care au gustul din familie și mâncăruri simple care pot fi
Cum pregătește chef Adi Hădean ceafa de porc cu ardei copt și roșii?
- Ingrediente:
- Ceafă de porc
- Ulei de măsline
- Sare
- Roșii
- Ardei
- Cimbrișor
- Usturoi
De această dată, chef Adi Hădean a explicat cum pregătește ceafa de porc, alături de un gust al verii cu ardei verzi și roșii, iar carnea a fost condimentată cu sare și rumenită pe fiecare parte timp de 3 minute. A adăugat usturoi pentru gust, cimbrișor, a prăjit-o în ulei de măsline și a mai gătit carnea pentru aproximativ 5 minute în sosul care a început să se formeze cu roșiile.
Ardeii au fost copți separat, în ulei de măsline cu sare, iar întreaga farfurie a fost ulterior asamblată. “Am întins mâna și am luat ardeii verzi pe care-i vedeți, o bucată de ceafă de porc iberic, niște tomate mici și dulce, o căpățână de usturoi. Am feliat carnea și am condimentat-o cu sare, am rumenit-o pe fiecare parte (3 minute), am pus peste carne tomatele tăiate și cățeii de usturoi, plus niște cimbrișor, puțin piper și încă doi stropi de ulei de măsline.