Adi Hădean pregătește rețeta de cheesecake și explică, pas cu pas, cum face asta.
Chef Adi Hădean este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, bloggeri culinari și scriitori de la noi din țară, care se bucură de succes pe plan profesional. Este apreciat întotdeauna tocmai prin faptul că reușește cu sinceritate și cu un strop de umor să aducă în fața publicului rețete inedite și să transforme fiecare preparat într-o zona artistică. Rețelele de socializare reușesc să se transforme în adevărate reviste culinare, iar dorința de a împărtăși cunoștințele sale culinare se pare că nu dispare niciodată.
Cum pregătește chef Adi Hădean cheesecake-ul?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
De această dată, chef Adi Hădean a realizat un cheesecake, dintr-un 1 kg de brânză tartinabila, pe care a amestecat-o cu zahăr fin și șase ouă de la temperatura camerei. Nu uită nici de smântâna dulce, făină, extractul de vanilie și se toarnă în formă de copt. Se lasă la rece 3-4 ore, apoi se coace la 220 de grade pentru 20 de minute. Prăjitura este una delicioasă, care poate fi servită de întreaga familie.
Ingrediente:
- 1 kg brânză tartinabilă
- 250 g zahăr fin
- 6 ouă
- 200 ml smântână dulce
- 40 g făină alba
- 1 strop extract vanilie
“1 kg brânză tartinabilă se freacă bine cu 250 g zahăr fin și 6 ouă temperate, adăugate pe rând.