Cea mai usoara negresa de post! Reteta asta ii va cuceri pe cei dragi!


Reteta asta de negresa este foarte usor de facut si este foarte gustoasa! Vezi cum se prepara.

 

Ingrediente
400 g faina
200 g zahar
3 linguri cacao
1 lingurita praf copt
400 g gem caise
250 ml apa minerala
250 ml ulei
esenta portocala
200 g nuci
50 g ciocolata amaruie
50 g portocala confiata
Mod de preparare
Punem intr-un bol ingredientele uscate: faina, zaharul, cacao si praful de copt.
Amestecam ingredientele uscate. Adaugam uleiul, apa minerala, esenta si gemul. Daca nu aveti gem de caise puteti folosi si alt gem cu conditia sa fie acrisor.
Amestecam pana la omogenizare. Nuca o prajim in cuptor si apoi o sfaramam astfel incat sa ramana bucatele.
Amestecam si turnam aluatul in tava. In mod normal vasul este antiaderent insa mie mi-a fost teama, fiind vorba de un blat umed, ca nu voi reusi sa o scot perfect din forma asa ca am folosit hartie de copt.
Lasam sa se raceasca si apoi taiem prajitura felii. Topim ciocolata amaruie pe bain marie, impreuna cu uleiul si turnam peste felia de prajitura (daca tineti post verificati ambalajul sa fiti siguri ca ciocolata este de post). Presaram deasupra coaja de portocala.
Sursa

Ingrediente

400 g faina
200 g zahar
3 linguri cacao
1 lingurita praf copt
400 g gem caise
250 ml apa minerala
250 ml ulei
esenta portocala
200 g nuci
50 g ciocolata amaruie
50 g portocala confiata

Mod de preparare


Punem intr-un bol ingredientele uscate: faina, zaharul, cacao si praful de copt.

Amestecam ingredientele uscate. Adaugam uleiul, apa minerala, esenta si gemul. Daca nu aveti gem de caise puteti folosi si alt gem cu conditia sa fie acrisor.

Amestecam pana la omogenizare. Nuca o prajim in cuptor si apoi o sfaramam astfel incat sa ramana bucatele.

Amestecam si turnam aluatul in tava. In mod normal vasul este antiaderent insa mie mi-a fost teama, fiind vorba de un blat umed, ca nu voi reusi sa o scot perfect din forma asa ca am folosit hartie de copt.

Lasam sa se raceasca si apoi taiem prajitura felii. Topim ciocolata amaruie pe bain marie, impreuna cu uleiul si turnam peste felia de prajitura (daca tineti post verificati ambalajul sa fiti siguri ca ciocolata este de post). Presaram deasupra coaja de portocala.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri