Cea mai simpla si gustoasa reteta de cascaval pane!


Aceasta reteta de cascaval pane este delicioasa si foarte gustoasa. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente: Cascaval 400 g, oua 2, faina 100 g, pesmet 100 g, unt sau mar­garina 120 g.
Mod de preparare: Cascavalul se taie in sase felii nu prea subtiri. Feliile se tava­lesc prin faina, apoi prin ou batut si, la sfarsit, prin pesmet. Se prajesc in untul sau margarina incinsa.
sursa

Ingrediente: Cascaval 400 g, oua 2, faina 100 g, pesmet 100 g, unt sau mar­garina 120 g.

Mod de preparare: Cascavalul se taie in sase felii nu prea subtiri. Feliile se tava­lesc prin faina, apoi prin ou batut si, la sfarsit, prin pesmet. Se prajesc in untul sau margarina incinsa.

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Drama prin care trece Tily Niculae după ce a devenit mamă: „Trec printr-un șoc”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri