Cea mai mare GRESEALA pe care faci atunci cand pregatesti friptura la gratar! Sigur si tu o comiti!


Celebrul Anthony Bourdain spune ca cea mai mare greseala atunci cand faci friptura la gratar este sa intepi carnea, apoi sa o tai imediat cum ai luat-o de pe foc.

"Nimeni nu ştie cum să pregătescă o friptură delicioasă", spune Anthony Bourdain.

"Oamenii gătesc friptura prea mult, însă cea mai mare greşeală pe care o fac este că înţeapă şi străpung tot timpul carnea, apoi o ridică de pe grătar pentru a vedea dacă este pătrunsă".

"Iar atunci când friptura este gata încep să o şi taie", continuă el.

Pentru un gust care să facă diferenţa, chef-ul american spune că este foarte important să laşi carnea să se odihnească 10 - 15 minute, după ce ai stins focul.

"Astfel laşi aromele şi sucurile cărnii să recircule şi să-i desăvârşească gustul. Aşa vei obţine gustul magic, perfect. Atât de simplu", afirmă Bourdain.

sursa
 


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai buna marinada pentru carnea de miel! Face minuni la friptura!

Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv

Miel la cuptor dupa reteta bisericeasca! Asa faci cea mai buna friptura!

Asa faci cea mai buna friptura de miel! Uite cate ore se gateste in unt!

Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Nicos, din nou în mijlocul scandalurilor de la "Puterea Dragostei"!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri