Cea mai buna marinada pentru carnea de miel! Face minuni la friptura!


Carnea marinată absoarbe lichidul în care este pusă, iar după ce este gătită este mult mai suculentă. În plus, carnea va fi gata mult mai rapid.

Ingrediente:

Vin alb
Ulei de masline
Usturoi (de preferat verde)
Menta
Cimbru
Un pic de busuioc
Foi de dafin
Piper
Boia dulce
Sare
Usturoiul, menta si busuiocul se toaca marunt. Toate ingredientele se adauga in vin, amestecandu-se pentru omogenizare. Sarea si piperul se adauga dupa gust.

Cantitatea de bait (marinada) trebuie sa fie suficienta pentru imbaierea carnii. Se asaza carnea intr-un vas, de preferinta mai intins (vasele yena sunt excelente), potrivit bucatarulpriceput.ro.

Se toarna baitul peste carne si se trage deasupra o folie de plastic, de aluminiu ori se etanseizeaza cu un capac pentru a sigila vasul si a forta aromele sa se fixeze in carne. Vasul cu carne se pune la frigider.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Drob de miel dupa reteta bunicii lui Catalin Scarlatescu!

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Miel la cuptor dupa reteta bisericeasca! Asa faci cea mai buna friptura!

Stufat de miel italienesc! Reteta delicioasa de Paste!

Asa faci cea mai buna friptura de miel! Uite cate ore se gateste in unt!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 25 ianuarie 2021! O zodie are are mari probleme în cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri