Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta


O friptura de miel perfecta, rumenita si care contine toate aromele si sucul delicios nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.

Uimitor, dar pentru ca friptura de miel sa iasa asa cum iti doresti nu trebuie sa faci nimic complicat, din contra, trebuie sa faci lucrurile cat mai simplu.

Secretul fripturii de miel perfecte consta in carnea pe care o alegi. Alege pulpa de miel pentru friptura de la masa de Paste, insa tine cont ca trebuie sa fie de calitate si foooarte proaspata, cumparata din locuri sigure sau procurata din surse de incredere.

Ingrediente

Pulpa de miel (aprox. 2 kilograme, carne proaspata)

1 capatana de usturoi plus 3 catei de usturoi extra

1 buchetel de rozmarin proaspat

Sucul de la o lamaie

Sare, piper proaspat rasnit

1.5 kilograme de cartofi

Ulei de masline

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

Drob, salata, cozonac si oua rosii? Ia-ti gandul! Cate oua mancam de Paste fara sa ne imbolnavim

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

MINIVACANTA DE 5 ZILE pentru toti romanii dupa PASTE 2017. Anuntul OFICIAL de la Guvern!

Dieta rapida dupa Paste! Slabesti 3 kilograme intr-o saptamana, mancand pe saturate!

Cum va fi vremea de Florii 2017, Paste 2017 si 1 Mai. Surprize imense de la meteorologi

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri