Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta
Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

O friptura de miel perfecta, rumenita si care contine toate aromele si sucul delicios nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.

Mod de preparare

Amesteca 3 catei de usturoi zdrobiti, cu cateva frunze de rozmarin tocate fin, sucul de la lamaie si ulei de masline. Condimenteaza pulpa de miel cu sare si piper, apoi pune peste ea amestecul de condimente si “maseaza” cateva minute pentru ca toate aromele sa intre in carne. Pune pulpa de miel intr-un castron si lasa-o sa stea cateva ore.

Pune cartofii taiati in jumatate in apa cu sare si lasa-i sa fiarba 10 minute.

Citeste continuarea pe mooza.ro.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

MINIVACANTA DE 5 ZILE pentru toti romanii dupa PASTE 2017. Anuntul OFICIAL de la Guvern!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Șoc în televiziune! A făcut infarct în direct și nu a mai putut fi salvat. Imaginile au șocat pe toată lumea

Apariția neașteptată a lui Cristi Botgros după comparația fostei sale iubite cu mama lui, Adriana Ochișanu. CU CINE A FOST VĂZUT la scurt timp după ce Alexandra Cuhuteac a lansat piesa care face ravagii pe internet

Dieta rapida dupa Paste! Slabesti 3 kilograme intr-o saptamana, mancand pe saturate!

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies