Ce se intampla in corpul tau cand mananci sorici de porc? Nutritionistul are un raspuns socant


Soriciul nu este mult difeirt de pielea de la pui, iar nutritionistii ne sfatuiesc sa nu exageram cu mancatul pentru ca are multe calorii si se digera greu.

"Şoriciul este foarte caloric, are conţinut mare de grăsimi şi proteine,dar mai mult proteine de calitate inferioară,cum e colagenul.E greu digerabil si nu e indicat in cantitati mari, mai ales de cei care sufera de afectiuni hepatice,biliare sau pancreatice” spune dr. Ionuţ Ştefan, consultant în nutriţie.

Nutriţionistul ne recomandă să dăm la o parte şoriciul şi să consumăm, în schimb pulpa sau muşchiul de porc deoarece, pe lângă cantitatea marea de proteine mai conţine şi vitamine din grupul B şi mult fier. La fel ficatul care conţine foarte mult fier şi B-uri dar şi nucleoproteine şi de aceea ca orice viscer e bine de evitat de pacienţii cu gută.

”Şoriciul e la fel ca pielea de la pui pe care majoritatea persoanelor o aruncă. Nu are valoarea nutritivă a cărnii pentru că e făcut din ţesut conjunctiv", adaugă şi nutriţionistul Corina Zugravu, conform Doctorul Zilei.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Lili Sandu si cele 5 secrete de frumusete si dieta: ce mananca si ce face zilnic

ȘOC! O celebră vedetă din România este ANALFABETĂ! Cum s-a dat de gol

Recomandari de alimente pentru una dintre cele mai eficiente diete, dieta ketogenica

Asa slabesti sapte kilograme fara sa tii deloc dieta

Biscuiti cu nuci si banane, fara zahar - Desert potrivit pentru orice dieta

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 28 ianuarie 2021! O zodie are neliniște și zbucium în relația de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri