Carnati de porc romanesti - O reteta numai pentru pentru Craciun


Cei mai gustosi carnati de porc, cum sa faci cei mai gustosi carnati de casa din carne de porc, carnati de casa facuti de noi in bucatarie mult mai buni si mai sanatosi decat carnatii din supermarket.

Se apropie perioada Craciunului, perioada Sarbatorilor de Iarna si a Anului Nou, masa de sarbatori nu e completa si nu are nici-un farmec fara mirosul carnatilor proaspeti preparati acasa, mirosul imbietor de cozonac cald, sarmale in foi de varza aburinde si a diverselor preparate pentru masa de craciun, sa nu mai vorbim de impodobirea bradului, asteptarea zapezii si a lui Mos Craciun cu daruri multe, ca o sa uitam sa mai si gatim. Cum facem carnati traditionali romanesti?

Ce sa mananci 5 zile dupa masa de Craciun, ca sa NU te INGRASI deloc?

Sfaturi, secrete si trucuri pentru niste carnati de casa reusiti

In primul rand soiul carnii si ce fel de carne alegi pentru tocat conteaza cel mai mult in gustul carnatilor, apoi condimentele bine alese si dozate cum trebuie si dupa gust. Din aceasta cauza este de preferat sa se aleaga o carne proaspata de la porcii crescuti in gospodarie, carnea animalelor crescute la tara este mai inchisa la culoare, are consistenta mai tare, iar gustul difera foarte mult de carnea din magazine. Cea mai buna carne de tocat pentru carnati este: carne de porc mai grasa, pulpa de porc, fleica de porc, piept de porc.

Reteta din strabuni! Carnati de casa aromati

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri