Care este secretul lui Chef Ștefan Popescu, pentru un sos barbeque, numai bun pentru preparatele la grătar? "Perfect pentru burgeri, coaste, cartofi wedges sau orice are nevoie de un boost de gust!"

Care este secretul lui Chef Ștefan Popescu, pentru un sos barbeque, numai bun pentru preparatele la grătar?
Care este secretul lui Chef Ștefan Popescu, pentru un sos barbeque, numai bun pentru preparatele la grătar? "Perfect pentru burgeri, coaste, cartofi wedges sau orice are nevoie de un boost de gust!"

Chef Ștefan Popescu a împărtășit cu urmăritorii săi de pe TikTok, câteva trucuri pentru a putea pregăti un delicios sos barbeque.

Chef Ștefan Popescu obișnuiește să dezvăluie mici secrete de bucătărie cu urmăritorii săi de pe TikTok, oferindu-le astfel nenumărate rețete noi de încercat. Astfel, de această dată, a împărtășit în mediul online câteva trucuri și sfaturi pentru ca toată lumea să poată pregăti un sos delicios pentru preparatele gătite pe grătar, de barbeque. Atunci când vrei să renunți la cel din comerț, cu doar câteva ingrediente pe care cu siguranță le ai în casă, pregătești într-un timp rapid sosul delicios, rețetă pe care a postat-o celebrul bucătar pe contul său de TikTok.

Sos barbeque, pregătit de Chef Ștefan Popescu

Citește și: Care este secretul lui Chef Ștefan Popescu, pentru pulpele de rață pe varză călită? "Foarte important, în prima etapă a rețetei, este să marinăm pulpa de rață!"

Citește și: Măsline pane, umplute cu brânză de capră, rețeta pregătită de chef Ștefan Popescu. „Se dau măslinele prin făină, se dau prin ou.”

"Sosul barbeque e nelipsit când vine vorba de gust intens, dar ce faci când n-ai în casă sau vrei o variantă mai curată, fără aditivi?

Îți pregătești unul făcut în casă, cu ingrediente simple, naturale și pline de aromă! Perfect pentru burgeri, coaste, cartofi wedges sau orice are nevoie de un boost de gust."

, a menționat Chef Ștefan Popescu, în descrierea rețetei postate pe contul său de TikTok.

Ingrediente

  • roșii cherry, tăiate pe jumătate
  • sare
  • zahăr brun, pentru caramelizare
  • foi de dafin
  • cimbru
  • ceapă roșie, tăiată cubulețe
  • usturoi, tăiat mărunt
  • prune uscate
  • miere
  • oțet balsamic

Mod de preparare

  1. “Mi-ați tot spus că vreți să vă spun despre un sos la grătar și am o rețetă foarte simplă pentru voi, sosul barbeque.
  2. Trebuie roșii cherry, multe roșii cherry, tăiate pe jumătate. Roșiile în tigaie, sare și zahăr brun pentru caramelizare. Am pus foi de dafin și cimbru.
  3. Acum continui sosul cu ceapă roșie, tăiată cubulețe fin, fin, usturoiul, tăiat mărunt, tocăm și prunele uscate.
  4. Am pus uleiul la încins într-o crăticioară, adăugăm ceapă, se călește și adăugăm și amestecul de roșii cherry, miere, oțet balsamic.
  5. Mai lăsăm puțin pe foc și apoi luăm și blendăm amestecul.
  6. Este gata de servit alături de preparatele la grătar, deasupra ca topping sau cu alte preparate, după bunul plac.”, a explicat Chef Ștefan Popescu, pas cu pas, în filmulețul postat pe contul său de TikTok.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Măsline pane, umplute cu brânză de capră, rețeta pregătită de chef Ștefan Popescu. „Se dau măslinele prin făină, se dau prin ou.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Două cazuri diferite, dar cu un final tragic: "Ne-a străfulgerat pe toţi". Marco a fost găsit mort după un majorat, iar Andreea Cuciuc a murit după Balul Bobocilor. ASEMĂNĂRILE dintre cele două situații sunt îngrijorătoare și dureroase

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies